Načela Virtual World Architecture

Uvođenje računala stvorena nova područja na području arhitekture . Jedno od tih područja je dizajn prostora i elemenata u virtualnom okruženju , kao što su video igre i virtualne stvarnosti . Iako su strukture nisu izgrađena u fizičkom svijetu ,arhitektonski tih struktura mora biti kohezivni s drugim virtualnih struktura i virtualnom kontekstu . Da bi se izbjegla zbunjenost i obustaviti nevjericu ,virtualni svijet arhitektura trebala slijediti pravila i ograničenja poput arhitekture u stvarnom svijetu . Scale

Svi elementi virtualne svjetske arhitekture trebao biti u odnosu na ljestvici s drugim elementima u virtualnom okruženju . Strukture koje su kolosalni ili ništavno u odnosu na njihovu kontekstu će tresite gledatelja i povrijediti ambijent u virtualnom svijetu .
Nutrine

Sve virtualni svijet arhitektura trebala imati interijere konkretizira i dostupan . Te unutarnje prostore dodati uvjerljivost u virtualni svijet projekta . Nadalje , unutarnje prostore daju dimenzionalnost u virtualni svijet - strukture s stan, preslikavaju površine su obično previše jednostavna i ne dodaju realizam u virtualnom svijetu . Osim toga , dobro osmišljeni , složene unutarnje prostore pružaju sklonište i stupanj sigurnosti protiv protivnika u virtualnom svijetu video igara .
Struktura

Iako standardne zakoni fizike ne vrijede u virtualnom svijetu arhitekture , pružajući fizički održive strukture za virtualni svijet je još uvijek važno . Virtualna arhitektura , kao i tradicionalne arhitekture , najbolje je kad se u obliku fizičkih i materijalnih ograničenja . Ta ograničenja na virtualnom arhitekture proizvoditi bolje prostore i više očaravajući okruženja .

Materijali

Materijali u virtualnom svijetu arhitekture trebao bi se pojaviti da se povuče iz okoline , proizvodnju kontekstualno osjetljivim dizajna . Inače ,struktura će se pojaviti biti ništa više od prostora zalijepljen na virtualnom okruženju . Suvremeni realnom svjetski arhitekti koristiti ovu tehniku ​​, a rezultat je gotovo uvijekstruktura koja izgleda kao da se njegove stranice , a ne samo na mjestu .
Tehnologija

Dizajneri trebao bi tehnologija i metoda građenja u skladu cijelom virtualnom svijetu . Akosvijet je postavljen za vrijeme dinosaura ,kafić čini izuzetno anakrono i neumjesno . Inače , pružiti virtualnu arhitekturu koja je jednaka ili ispod razine tehnologije prikazan u virtualnom okruženju .

Savjeti za Slikarstvo cvjetnim Mural

Slikarstvo cvjetne scene na platnu i drugim prijenosnim površinama mogu dostaviti praksu za veći , više neobičan pothvat . Zidnim slikarijama suumjetnički projekt koji može osigurati trajnu, dugotrajnu ljepotu . Znajući kako slikati svoje vlastite cv

Více >