Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> arhitektura >> Content

Zelena Arhitektura Ideje

Zelena arhitektura , koji se nazivaju održivoj gradnji , nije komplicirano i ne zahtijevaju skupe i neobične materijale . Kuće, uredi i škole može biti izgrađen korištenjem lokalno proizvedenih materijala na način koji nije high - tech . Zgrade troše 30 posto naše slatke vode i 25 posto svih naših proizvoda od drva , tako da ima smisla u praksi zelene arhitekture i spasiti naše resurse . Heliostats

Heliostats suraspored zrcala koje koriste unaprijed programirane sekvenciranje softver za praćenje sunce. Ogledala odražavaju sunčevu svjetlost iz velikog krovnog kružnim praćenje ogledalo na sekundarnom zrcalu ili ogledala , a zatim se usmjerava u zgradi . Sunčeva svjetlost izgleda kao da je pod uvjetom električnim sredstvima . Arhitekti su tek u posljednje vrijeme počeli koristiti ogledala kao svjetla i energetske izvore , jertrošak obrade specijalna optika je sišao u cijenu .
Zeleni Krovovi

krov može i treba učiniti više nego samo držati kišu out . Arhitekti danas može dizajnirati krovove za prikupljanje vode za vrtove , opskrbe energijom za struju , pa čak i bitistanište za biljke i životinje . Solarna krovište , koji se nazivajufotonaponski sustav , može pružiti beskrajno obnovljivi izvor energije . Solarni krov se može koristiti za punjenje baterije za uporabu na oblačnih dana ili kao izvor back-up električne energije .
Pasivni solarni

vašem domu mogu biti dizajniran kako bi korištenje sunčeve energije . Pasivne solarne kuće ne koristi nikakvu vrstu mehaničkim uređajima poput pumpi ili navijača za pomicanje sunčeve topline ; umjesto da je izgrađen kako iskoristiti vaše lokalne klime . Veličina , položaj i staklo prozora suglavna komponenta u prikupljanje i skladištenje sunčeve energije . Krovni prevjesi i plasman stabala ili drugim sjenilima uređaje kao što su tende spriječiti prekomjerno nakupljanje topline unutar kuće .
Zemlja- Natkriveno Homes

Zemlja - zaštitne kućice se ne smatraju kao radikalna kao što su nekad bili ; oni sve ste vidjeli kako je energetski učinkovit, udobna i otporna na vremenske utjecaje domova . U zemlja- sklonište osmišljen kuće , temperature su stabilniji i stoga ugodniji . Jerzemlja- zaklonjena kuće uglavnom okružen zemljom , to treba manje održavanja nego tradicionalne kuće ; slikarstvo i brtvljenje nisu potrebne . Sa zemljom zaklonjena domovima , vlage može biti problem , a inicijalni troškovi izgradnje može biti veća .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/architecture/1016032052.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.