Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> arhitektura >> Content

Ono što je pitanje Zakona ?

Pitanja prava su čiste pitanjima zakona , uključujući i da li ili ne vrijedizakon u određenoj situaciji ili kako tumače zakon . Sud odlučuje o pravnim pitanjima bez pozivanja na činjenice slučaja . Pitanja prava

pravnim pitanjima , također nazvao pravna pitanja , suekskluzivno područje suca . Sudac odlučuje štozakon znači i da li vrijedi taj zakon u određenom slučaju . Primjer bi odluka suca o tome je li " ulaz " je potrebno pod provala statutom .

Činjenicama

Nasuprot pravnim pitanjima , pitanjima stvari su predmet spora , neovisno o zakonu . Takva pitanja se obično ide na žiri ; ako nema žirija ,sudac može odgovoriti na pitanja o tome što je dobro . Po uzoru na gore , jedno pitanje o tome bi liprovala okrivljenik zapravo otišao unutar stana .
Pravo i činjenica

Ponekadpitanje uključuje i činjenica i zakon . Takve " miješane pitanja prava i zapravo " obično spadaju u žiriju , ako postoji jedan . Nastavljajući primjer , jedan mješoviti pitanje bi liokrivljenik događa unutar stana uklapa suca tumačenje " ulaska " u okviru provala statutom .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/architecture/1016032344.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.