Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> arhitektura >> Content

Xref Vodič za AutoCAD 2009

AutoCAD XRefs i prilozi koriste koordinirati arhitektonske i inženjerske crteže . Korištenjem Xref naredbu , možete referencu postojeću datoteku u zasebnu datoteku . Ovaj alat je zgodan kada je u pitanju redaju kata u zgradi . Postavite naredba je sličan Xref alat . Glavna razlika u odnosu na Attach zapovjedništvom jesposobnost da se premjestiti i mijenjati datoteku nakon što je upućivanje u. Nažalost , XRefs su fiksne na mjestu nakon što su u prilogu . Upute Screenshot
1

Otvorite datoteku koju želite referenca ili priložite drugu datoteku u . Provjerite jeste li u prostoru modela prije nego što nastavite .
2

Upišite se u " MXREF " u naredbeni bara . Dijaloški okvirće se pojaviti ako je to učinio ispravno .
3

Odaberite datoteku iz svoje posao mape koje želite referenca u. Zapamtite , budući da pokušavaju " referentna " u crtežu , dvije datoteke moraju biti u istoj mapi . Ako nisu , pokušajte " zakačiti" naredbu . Nakon što ste odabrali datoteku , vi ćete biti upitani niz pitanja .
4

Odaberite " Pričvrstite . "
5

Odaberite podrijetlo točku za svoje upućuje crtežima . Bilo bi pametno da odaberete ( 0,0 ) za svoje točke umetanja . Ako trebate referencu na nekom drugom mjestu , jednostavno ući u te koordinate .
6

Unesite bilo koji faktor razmjere ili čimbenik rotacija po želji u iduće dvije upite . Ovisno o vašem korištenju , možete skalirati ili rotirati referencu .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/architecture/1016032456.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.