Kako da stane tuširanje Pan za usne na vanjskom Corners

tuš pan brod se sastoji od tankog , fleksibilnog membrane koja se nalazi pod tuš tavi i waterproofs baze pod tušem . Instalatere umetnite membranu prije ugradnje odvod i proširiti ga do zidova tako da voda ne uzrokuje štetu . U unutrašnjosti kutovi membrane jednostavno su presavijeni i osigurao svoje mjesto . Međutim , vanjski kutovi uz tuš pločnik zahtijevaju rezanje . Nakon rezanja liner , instalateri stane preoblikovani kutak pokriva više njih za brtvljenje rubova protiv vode . To je ono što vam je potrebno
tuš pan brod
skalpelom
beton noktima
Hammer
Nastupile brane ugla
PVC ili CPE lijepljenje
kistom
prikazati više Upute Screenshot
1

Postavite tuš pan brod u bazu tuš i pričvrstite leđa ugla na zid . Instalirajte odvod po uputama proizvođača .
2

zagladite tuš brod prema prednjem rubu tušem pomoću svoje ruke . Pritisnite ga čvrsto u kutove gdje se sastaje kratku okomitu tuš rubnik . Umetnite oštricu uslužni nož u podnožju kutu i pokrenuti ga na zid tuš pločnik stvoriti razrez . Ponovite postupak na drugoj strani tuš tavi .
3

Zamotajte proizlazi lepršati iznad vrha tuš pločnika i duž vanjskog ruba dok ne dotakne pod kupaonice . Učvrstite poklopac na mjestu umetanjem konkretne nokte na dnu svakih 3 do 4 inča .
4

Otvorite paket preformiranog brana uglovima , u PVC ugla za polivinil klorid košuljicama i CPE uglovima za klorirani polietilen košuljicama . Otvoriti brana dok oni čine oblik kutu . Brane su prefolded u obliku pravilnog oblika jednostavno .
5

Otvaranje cijev PVC adheziv ili ljepilo CPE , ovisno o materijalu za sanaciju sastoji od . Spread 1/8-inch sloj na poleđini svake brane , koristeći kist .
6

Postavite brane na vrhu tuš pločnika u kojoj se nalaziizvan kutak i poravnajte centar preklopite s grebena na uglu . Glatki ga dolje u tuš koristeći ruke , a zatim glatko gornji dio preko pločnika kako bi osigurali lijepljenje .
7

Ponovite postupak za instalaciju drugi brane s druge izvan uglu tuš tavi .

Kako instalirati pločica na cementnoj Tuš

cementa na tuš zidova ( kao što su cement blok ) može izgledati nepropustan i vodootporan , ali u stvari, to je ni . Cement je zapravo apsorbira ako se ne liječi , a posebno nijenajatraktivniji tuš zidnih obloga u svakom slučaju . Dobra vijest je , c

Více >