Nemojte Zakrivljena Štapovi Riješite zavjesu Blow -u

? Tuširanje ne bi trebao bitibitka između vas i tuš zavjese . Uključivanje tuš pipa čini sisati zavjese u tuš . Ovaj udarac - u ima znanstveni razlog za to . Nakon što razumjeti razlog blow - u događa s vašim zavjesu , možete vidjeti kakozakrivljena tuš zavjese štap može spriječiti ga . Uzrok tuš zavjesa Blow - u

Tuš zavjese kretati prema kupaonici , jer su mlazovi vode iz tuša glavi stvaraju zračne struje . Te struje vrtlog okolo unutar tušem , poput bočnih tornada , proizvodnju područja višeg i nižeg tlaka . Nizak tlak je usmjeren na unutarnjoj tušem , dok je veći pritisak je izvan zavjesu . Prema " Kako doći? u susjedstvu " Kathy Wollard , ove razlike tlaka uzrokuje veći pritisak izvan zavjesu u kupaonici da pomaknemo zavjesu unutra prema tušem , gdje je tlak niži .

čimbenici u Blow - u

Brojni faktori igraju ulogu u tome kolikotuš zavjese je dignut u tuš . Silina vode određuje intenzitet vrtlog zraka struja pod tušem . Visoki tlak tuš glava će proizvesti veću razliku tlaka između unutarnje i vanjske strane zavjesu . Lagane tuš zavjese su više vjerojatno da će biti premještena na zračnim strujama .
Zakrivljena Zavjese za tuširanje

Zakrivljena tuš zavjese pomoć kako bi se spriječiloulijevanje na snazi ​​od strane drži zavjesu dalje od tušem . Vijugavog zastor van iz ruba tušem povećava prostor u tuš za 25 posto , u skladu s "Norma Vally kupaonici Fix -Ups : više od 50 projekata za svaki Jačina " by Norma Vally . Zamjena ravnu zavjesu štap sa zakrivljenim štapom drži zavjesu dalje od područja niskog tlaka , a to može olakšati količinu udarac - u , ali postoji više učinkovitih načina za sprječavanje zastor od puhanja u tuš .


rješenje za Blow - U

jedini pravi rješenje za zavjesu puhati -u je zamijeniti zavjesu s vrata tuš-kabine . Izvan toga , kombinirati nekoliko načina za sprečavanje problema . Koristite low - toka tuš glava je , što se ne stvaraju zračne struje koje su jaka kao visokog tlaka tuševima . Tečaj ravnu šipku sa zakrivljenim štapom zavjesu i promijeniti lagane zavjese za jedan izrađen od težih materijala . Šivati ​​magnete u donji rub zavjese da ga težinu i spriječiti ga u tome da budu osjetljivi na razlike tlaka zraka koje uzrokuju odsvirati - u .

Akril vs Fiberglass tuš Posude

dno tušem je poznat kao tuš tavi , tuš bazu ili tuš kade . Ove posude su dizajnirani da sigurno podržati pritisak i težinu od ljudi kao što su tuš svaki dan i pravilno sadrže i odvod vode i čišćenje tvari . Tuš tave mogu biti izrađene od više vrsta m

Více >