Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kupaonice >> Content

Uputstva za akril ili stakloplastike Kade i okružuje

akril i stakloplastike kade su lakši od porculana i lijevanog željeza kade , čineći ih lakše dizati na svoje mjesto . Kada okružuje od akrila ili stakloplastike potrebno manje vremena za instalaciju od pločica okružuje jer svaki zid oko kade ima samo jednu ploču instalirati naspram brojnih pločice . Priprema

Prije instaliranja vašeg akrila ili stakloplastike kadu i surround , ispunite potrebne pripremne radove . Ako ste zamijenili staru kadu i surround , potpuno ukloniti staru kadu i svoje kablove . Prije nego što iščupati staru kada okružuju , mjerenje surround i usporedite njegove dimenzije u novi Surround je dimenzija . Akonovi surround zvuk je veći , a zatim izvadite dovoljno zid na obodu stare okružuju takonovi Surround može sjediti uza zid studs .

Odvodi i pipa
< p > Zamijenite stare kablove koji su sjedili ispod stare kade , i instalirati novu kadu sajlu sklop . Najbolje vrijeme za instalaciju novih ispusta je , nakon što ste uklonili staru kadu jer ne moraju raditi kroz skučenom prostoru u pristupnim vratima na zidu iza pipa kadi je . Ako želite instalirati novu slavinu ,najbolje vrijeme da to učinite je , nakon što ste uklonili stari sa surround i prije nego što instalirate novi ovjes . Prateći ovaj vrijeme , možete smanjiti potrebne rupe kako bi se prilagodili novoj pipa sklop umjesto da pokušava prebaciti slavine kasnije i da se zakrpati sve rupe u surround od starog pipa da neće biti potrebne za novu slavinu . < br >
Postavljanje kadi na mjestu

Kad postavite kadu na podu , slijedite upute dobivene od proizvođača kadi je . Neki kade mora sjediti na krevetu od žbuke , tako da imaju potporu preko cijelog dna , inačedno kade će pokloniti kao ljudi penju u kadi kasnije . Ostali proizvodi mogu usmjeriti da stavite drvo podržava na određene točke ispod kade . Što god stavite kada se na , postavite kadu tako da sjedi razinu . Ako koristite morta , distribuirati Mort dokada sjedi stan ; za ostale potpore kada, pridaju podmetače na dno kade da ga na višu razinu .
Držeći se Surround na zid

Neki od stakloplastike ili akril kada okružuju paneli dolaze s ljepljivim trakama da pomogne paneli pridaju kupaonskih zidova . To ne znači da ne trebate koristiti ljepilo koje dolazi s panelima instalirati panele na zidove kupaonice . Ljepilo trake pomažu drže ploče na mjestu, dok je ljepilo širiti preko leđa panela suši . Prije nego što vrijede ljepilo ili oljuštiti zaštitni papir s ljepljive trake , suho stane panele na zidu kako bi se osiguralo da pravilno uklopiti . Ponekad ,iskrivljen zid pastuh će spriječiti ploču iz sjedi stan uza zid i iskrivljenim dijelu klinac morat će se brusiti dolje . Ako nisu svi paneli sjede na istoj razini , trim dna s pila za metal .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1016033075.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.