Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kupaonice >> Content

Što jeakril Tuš

? Vaša obitelj treba čisto, sigurno mjesto za kupanje na kraju napornog dana . Tuševi nude praktičnost i brzinu na dugim kupkama , ali ćete morati odabrati pravu vrstu tuš-kabinom za vaš dom . Tuševi izgrađen od akrila ponuditi poseban set prednosti i probleme . Činjenice

akrilna tuš jeprethodno formiran tuš kada , koja je instalirana u jednom ili više komada . To uključuje i tuševi s ugrađenim akrilna kade i onih koji koriste tuš tave u suradnji s akrila za pokrivanje zidova . Ovi pre-izgrađen tuš strukture imaju stakloplastike ili okvir drvo za konstrukcije , koja je obložena s akrilom . Plahte akrila koji okružuje tuš ili dolaze u jednom velikom komadu koji je neprimjetno , ali teže kretati , ili u pločama koje zahtijevaju da se pečat šavova između njih .

Prednosti
< br >

svjetlu težine akrilna tuš Surround omogućava vam da se presele komada tušem jednostavno prilikom instalacije i uklanjanja. Lijevanog željeza kade su teške i zahtijevaju Dolly ga dobiti i iz kupaonice . Jednom instaliran ,akrila čisti brzo s krpom i akrila - sigurno čišćenje . Ovi tuševi su jeftinije nego običaj je izgrađen pločica kućišta . Širok raspon boja i stilova vam omogućiti da stvorite kupaonicu da ćete uživati ​​koristeći .
Nedostaci

Neki akril tuševi nemaju odgovarajuću podršku ispod površine , čimednu tuš za flex i eventualno ispucati kao što ste ga koristiti . Akrilni kućišta bez gel premaza su skloni pucanja u kutovima , gdje jematerijal rastegnut najviše tijekom procesa oblikovanja . Ova vrsta akrila je također dovoljno mekan da ispočetka tijekom redovite uporabe . Instaliranje najkvalitetniju akrilna tuš možete priuštiti pomaže spriječiti ova pitanja .
Sanacije

Kad pukotine i ogrebotine ne pojavljuju u akrilna tuš , popravak i lakiranja ostaje relativno lako . Primjena brtvila poput silikona zatvaranje pukotine oko rubova tuš ograde drži vodu iz dostizanje zidove iza njega i truljenje drva . Popunjavanje pokriva sve ogrebotine i čips u površini i trajno veže na površinu kroz toplinu . Primjena automobilske vosak se glup ili istrošenih akrilnih tuševima pomaže im ponovno izgledaju kao nove .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1016033144.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.