Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kupaonice >> Content

Koje su projekta koraka do Dodavanje Nova kupaonica u domu ?

Čini se dakuća nikad nema dovoljno kupaonice , posebno kada je u vlasništvu radnom par sa školskom djecom . Ako imate jednu kupaonicu , vjerojatno ćete željeti dva . Ako imate dva, vjerojatno ćete dugo za tri. Uz važnosti pridaje ovim interijera nekretnina , što nije neobično za kuće odlučiti što im je potrebno dodati novu kupaonicu u kuću . Uz građevinske projekte kao što je ovaj ,glavobolja ili dva gotovo zajamčena , ali postoje određeni koraci koje možete poduzeti kako biproces lakše . Izgled

Prije voziti čavao ili kucati na zid , dobitisliku vrlo jasan u glavi kakonova soba će biti izložena . Sjednite i planiraju ga u bolan posebne detalje . Saznajte gdjesudopera , wc , tuš, kada i ormari će biti . To je i kad treba procijeniti da li možete tvrditi prostor iz druge prostorije u kući ili će morati izgraditi potpuno novi dodatak i spojiti ga .

Sustavi

Dalje , morat ćete planirati kako i gdje je vaš mehanički i električni sustavi će biti . Vodoinstalater će vam reći da je lakše ako pronađite sve grube vodovod na jednom zidu . Utičnicama nisu teško kretati , alimanje od toga što morate učiniti ,manje vremena i skupo je vaš projekt će biti . Nakon što ove teške odluke - što bi moglo biti lakše ako konzultirajte profesionalni vodoinstalatera i električara - trebate izabrati ukupni stil koji želite za novu kupaonicu Srpski

procesa
.

Kada sve to završi planiranje ,stvarni izgradnja proces će biti slično i za gradnju kuće na prvom mjestu . Ako jevanjska dodatak ,temelj ide dolje , nakon čega slijedi u okvire u zidovima s 2 - po - 4S i trčanje vodovod i električni vodovi . Grubo u unutrašnjosti , uključujući i krov , strop i prozore , a zatim staviti i povezati svoje uređaje . Posljednji korak je učiniti ciljnu posao ili keramikom, suhozid ili što god drugi tipovi dotjerivanja želite.
Razmatranja

Ovisno o vašem fizičkom mjestu i lokalnoj zgradi kodovi , postojišansa da možda morati dobiti dopuštenje prije dodavanja još jedna kupaonica na svoju kuću . Brzi telefonski poziv na svoj grad zgrade ureda treba pružiti informacije koje će Vam trebati . Ako vam se čini kao da ova kupaonica građevinski projekt je oko 90 posto planiranje i izvršenje 10 posto , a zatim svoje pripreme će biti u potpunosti isplatila . Izgradnja teži da se mahnito skupo i frustrirajuće kada pokušate krilo ga s ništa više od nejasna ideja o tome što želite na umu .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1016033185.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.