Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> građevinskih projekata >> Content

Kako Dizajn Underground Room

Bilo je to u podrumu , siguran boravak ili produžetak kuće ,dobri underground soba dizajn pomaže vam u potpunosti iskoristiti prostor . Underground soba može dodati više kvadrature u vaš dom , bez potrebe da se proširi kuću , može povećati vrijednost vaše imovine , će dodati nenametljiv prostora za pohranu . Jerzemlja pomaže izolirati podzemnu sobu , možete osjetiti uštedu energije . Prema podacima Federalnog Emergency Management Agency ( FEMA ) ,podzemna soba također može poslužiti kao zaštita od visokih winds.Things što vam je potrebno Srpski traka mjera
Graf papira
olovka
Škare
< br > Prikaži više uputa
1

izmjeriti prostor koji želite pretvoriti u podzemnu sobu . Ako već nemate podrum da ćeš se pretvoriti , snimanje željene dimenzije sobe . Imajte na umu da su dimenzije prostoriji koju mora izgraditi od nule treba uključiti vanjske zidove .

Ako ste izgradnju sigurnu sobu , FEMA koja predlaže da se u prostoriju između 8 i 14 četvornih metara sa zidovima koji su 8 metara visok . Inače , dimenzije garaži su dobar vodič za stvaranje sobu . Prostor ispod garaže može poslužiti kao dobro mjesto za podzemnu sobu, ako nemate podrum , prema FEMA . Planirajte dati svaku osobu koja će zauzimati prostor od najmanje 20 četvornih metara prostora . Pojedinac može trebati više prostora , međutim , ovisno o namjeni prostorije ili ako ona koristi invalidska kolica .
2

Pomoću mjerenja za crtanje shema sobi na ljestvici na milimetarskom papiru . < br >
3

smisliti način da se u vašoj podzemnoj sobi . Akoje soba u podrumu , možda imate stepenice koje su već dovele do prostorije . Ako imate veliku puzati prostora koji ste pretvoriti u prostoriju , razmislite o prednostima ulaska u sobu s vratima na strani kuće u odnosu na gradnju stubište u vašem domu koji vodi do područja . Kadunderground soba nije dio kuće , FEMA savjetuje instalacija ulaznu grotlo iznad penjalica instaliran u najmanje 8 inča armiranog zida .
4

Razmotrite različite ventilacijskih sustava . Klima ne teče kao slobodno u podzemnim sobama , a zanemarujući instalirati sustav ventilacije će kisika rijetki . FEMA sugerira da instalirate HVAC jedinicu u podzemnoj sobi sa stropa aspirator . Također su ductwork ili otvrdnula ventilacije cijevi kako bi se spriječilo windborne krhotine lete u sobu . Prilikom instalacije cjevovodi ili ventilacijskih cijevi , zapamtite da također instalirati insekata i glodavaca zaslon .
5

Basedizajn interijera i rasvjete na underground sobi je namijenjena. Na primjer , ako jeprostor će postatiured iliobrta soba, dizajn ga s puno mogućnosti pohrane . Za područja koja će poslužiti kao rezervni spavaća soba ili soba za zabavu , razmislite o tome da malo prah soba . Ako je soba će služiti i kao sigurnu sobu za vrijeme oluje , stvoriti prostor kako bi hitan opskrbe kit , hranu , vodu i čaku zid sigurno s važnim dokumentima i hitne novca .
6

koristite razmjera crtež podzemnoj sobi za testiranje različitih namještaja izgleda izrezati iz papira . Ne zaboravite uključiti položaje vrata , ormari i bilo čvora namjeravate instalirati .
7

Razmotrite svoje snage opcija . Možete povezuju podzemnu sobi je moć kućne električne sustava . Osim toga , ili kao alternativa , možete dostaviti snage s generatorom , pogotovo ako koristite područje kao sigurnu sobu . Za backup električne energije , što također može koristiti solarne opcija po preporuci svog elektroenergetske tvrtke .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-designs/1016114958.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.