Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> građevinskih projekata >> Content

Kako izgraditi stijenu za penjanje u garaži

alpinističke zidova može biti uzbudljivo za one u teretani pridobiva koji žele malo avanture u svoje treninge . Nakon što je rock zid u kućnoj garaži jezgodan način za penjače ostati u top formi tijekom hladnijih mjeseci . Alpinističke zidova kod kuće uštedjeti trošak ima teretana članstvo . Osim toga ,rock zid kod kuće omogućuje izbjegavanje gužve i usredotočiti se na svoju razinu osobnu snagu i fitness ciljeve . Garaža jeidealno mjesto za izgradnju alpinističke zid , jer možete to učiniti jednostavni ili profinjeni, kako vam se sviđa , a imajući to izvan glavnih životnih područja vašeg home.Things što vam je potrebno
LAG vijke < br > remenice Screenshot Hammer Drill

rock - climbing drži Srpski papir
olovka
pokazati više Instrukcije
1

Odaberite zid u garaži koja je bez prozora . Zid bi trebao biti prazan i jednostavan za pristup . Nacrtaj svoj ​​penjanje put na komad papira .
2

Kupnja penjanje drži iz sportske opreme trgovini ili online trgovac . Izbušite nekoliko 3/8-inch montažu rupe po cijelom zidu stvoriti penjanje uzorak .
3

Hammer jedni od penjanja drži u rupe . Zajebidrži svoje mjesto s bušilicom pomoću isporučenog čelične vijke . Nastavitedrži dok ste izgradili cijeli penjanje put .
4

vijci Drill lag na vrhu zida montirati remenice sustav za konop koji snižava i uhvati vas kao što uspon rock zid .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-designs/1016115160.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.