Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> građevinskih projekata >> Content

Koje su prednosti Okruglog Silos

? Tradicionalno , silosi su kružne kule izgradili i dizajniran za spremanje silaže za stoku , pogotovo mliječnih krava . Čak i danas , ove slikovite okrugle zgrade dot pastoralni krajolik u mnogim dijelovima zemlje . Trenutno , te strukture dolaze u mnogo različitih veličina i može sadržavati poljoprivrednih kultura, poput suhog zrna ili soje . Ipak , među brojnim različitim silosa ,okrugli cilindričnog oblika pruža mnoge prednosti za seljaka . Veliki Storage Area

Silosi Prvi je nastao kao način za spremanje silaže . U suštini , silaže sastojao od stočne hrane koja se bere , a zatim odmah stavljen u kontejner za pohranu , gdje djelomična fermentacije dopuštenobiljni materijal ostati vlažna i sočna . Izgradnjom kružnog zgradu koja je bila vrlo visoka ,poljoprivrednik stvara situaciju u kojojvelika količina hrane može biti povoljno smješten u neposrednoj blizini štali , bez zauzimanja puno kvadrature u prizemlju . To pak spremaju i vremena i rada , kada jesilaža je uklonjen iz silosa i hraniti stoku .
Uklanjanje sadržaja

važna funkcija silos je učinkovito ukloniti poljoprivrednog materijala u odgovarajuće vrijeme . Za pohranjene kravljeg silažu , potrebno je povući sadržaj s tornja tijekom zime , dok jesoja poljoprivrednik može samo koristiti specijalizirane zgradu držati proizvod dok ne dođe vrijeme za tržište . U svakom slučaju , silosi dolazi opremljen s istovar svrdlo da prazni pohranjenog materijala od središta kružne katu . Ova situacija omogućuje ravnopravan tok od svih točaka nalazi bilo gdje na unutrašnjost okomitih zidova .
Prozračivanje sustav

Od djelomična fermentacija odvija unutar silos ,struktura mora biti osmišljen na način gdjeinterijer organske tvari može otpustiti višak plinova , nastalih tijekom biokemijske aktivnosti . U isto vrijeme ,dizajn konstrukcije mora omogućiti sadržaj silosa ostati nepromijenjen vanjskim vremenskim elemenata . Kružni sustav zid omogućuje čak i tlak plina iz plinske nusprodukt , stvoren tijekom fermentacije . Na kraju ,plin će pobjeći kroz otvor na vrhu silosa , ali u krugu silosa ,tlak mora biti jednaka na svim mjestima na vanjskom zidu .
Unutarnjih Pritisak
< br >

Kaosilos pun s materijalom ,težina je u tome prvi čini pritiska na temeljima silosa . Dakle , važno je da imaju jake estrih i uporište . Tada , kaosilos ispunjava ,pritisak na vanjskim zidovima povećava . Izdržati taj pritisak ,silos je izgrađen s cilindričnim zidovima koji su često ojačana s vanjskim metalnim obručima . Kružni dizajn osigurava datežina unutarnjeg nasipa vrši jednak pritisak na svim smjerovima . Ispravan postupak punjenja je također važna u održavanju jednak pritisak na svim točkama .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-designs/1016115229.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.