Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> građevinskih projekata >> Content

Vrste Soffits

Soffits su jedan od onih koji se rijetko viđa i primijetio komada kući koja služe vrlo važnu funkciju . Uglavnomobloga na donjoj bilo kojoj vrsti gradnje , soffits štititi i kuća ključne značajke kojedom ne može učiniti bez u nekim slučajevima . Postoje različite vrste donja površina luka u oba materijala i dizajna , a iako su skromni , obični , domaći elementi , te bi trebao znati razliku ako se zgrada ili projektiranje dom . Drvo Eksterijer

Na starijim drva odjeven domovasporedni kolosijek i podgledna često podudaraju u bilo cedra brodu ili tresti tipa drvenog materijala . Drvo soffits može istrunuti i pogoršavati tijekom vremena i može se zamijeniti s novijim proizvodima ako se mijenja sporedni kolosijek , ili novo drvo staviti na mjesto starih . Drvo soffits može biti dekorativna , uz jezik-u - utor izgradnju ili jednostavno ravnu, drvo prilaženje ploče izrezati da stane na otvaranje . Drvo podgledna ventilacija ovisi o lokalnim građevinskim propisima u vašem području , međutim smatraju da ih dodate , ako postoji ništa kako bi produžili život svog drveta .

Aluminijske

Metalni soffits su instalirani s aluminijskim metala sporedni kolosjek ili ponekad na drva - sided domova . Budućipodgledna nije dobro vidljiv na drva domova , aluminij ponekad se koristi za spremanje troškove i za trajnost . Aluminijske soffits dolazi presized u standardnoj 16 inča do 24 inča komada koji se mogu rezati i mjeriti prema vašoj želji na licu mjesta , tijekom instalacije . Aluminijske soffits ares instaliran s tipa kanala tračnice kojepodgledna je pijan ili popucali bi , ovisno o sustavu . Aluminij nudi trajnost , lagan je i ima ventilirani panele pomoći cirkuliraju zrak u strehe i smanjiti krov truleži .
Vinyl

Vinyl jezajedničko , fleksibilna i svestran podgledna materijal . U preizmjerenom pločavinil podgledna lako izrezati da stane , instalira u sustavu s vinil prilaženje ili na drva ili cigle domova , a dolazi u ventilirani komada kao dobro. Vinyl soffits osigurati trajnost i dugo materijalni život , kao i širok spektar boja . Jedna od atraktivnih elemenata vinil soffits je da oni ne zahtijevaju slikarstvo ili održavanje , osim povremenog čišćenja . Instaliranje vinil podgledna nijetežak zadatak i može biti učinjeno po prosječnoj do-it -yourself homeowner .

Interijer Soffits

prostor ispod stropa i iznad ormarića ilipodručje gdje je strop rezovi u te je boksač iz također podgledna . SmatraDonjoj predjela stropa , te konstrukcije općenito kuću mehaničke značajke . Soffits se koriste kako bi se pomoglo u viseće ormariće u kuhinji , sakriti vodovod ili električnim vodovima ili u kuhinjama , završio podrume i kupaonice . Često je potrebno da se dvije sobe vezati zajedno soffits se također može koristiti kao funkcionalni element . U nekim sobama ,podgledna je izgrađen za instalaciju rasvjete i postativažnija značajka dekorativne aspektima sobi .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-designs/1016115303.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.