Vrste zaklada za Šupe

Shed temelje , kao ukupnim prolio dizajna , u rasponu od privremenih , utilitarnih objekata na teške uvjete , trajnih čvora . Iako zgrada najosnovnije vrste prolio temelja zahtijeva malo vještine i relativno malo rada , zgrada je većina stalnih i složene vrste temelja često zahtijeva iskapanje opreme , kao što su utovarivači i bagera i posadu od radnika . Uz razumijevanje zajedničke vrste temelja , možete dizajnirati sustav za podršku vašeg prolio da odgovaraju svrsi strukture . Izravan kontakt Zaklada

izraz " izravan kontakt Zaklada " odnosi se na drvenim temeljima koje počiva izravno na terenu . Sjedeći na vrhu izravan kontakt osnutka ,šupa struktura podignuta iznad površine zemlje . Izravan kontakt Temelji se sastoji od drvenog okvira sličan dom u sub - katu kadriranje . Nosače , tzv grede , pokreću između perimetralne greda , nazvao nosače . Nažalost , izravni kontakt zaklade često kretati kao temeljni tlo slegne . Osim toga , dok jeizravan kontakt temelj mogla trajati manje od 20 godina , zidanje temelja često trajati stotine godina . Međutim ,izravan kontakt temelj jenajjeftiniji tip prolivene osnutka ,najlakši za izgradnju i sposobna podržati teške terete .
Post i Pier

Post i gat temelji se sastoji od zidanih stupaca , zove pristaništa , koje podržavaju drvene stupove . Graditelji često koriste pre - cast, betonskih stupova ili izgraditi prilagođeni gatova od betonskih blokova ili izlio beton . Graditelji pridaju drvene stupove na vrhu stupova s konkretnim sidra, tipkovnici ili trake i graditi pod - poda okvir nosača i nosača je izravno na vrhu stupova . Post i Pier zaklade ne odnose se samo na komunalne strukture , kao što su spremišta, ali se često pojavljuju kod stambenih objekata . Zbog poštanskim i Pier Temelji obično podizanje šupi je podstopala ili više iznad zemlje , oni su prikladni za nagnutim gradilištima . Ipak , pošta i Pier baca zahtijevaju rampe dobiti teže opremu unutra .
Zaklada Zid

standardni temelj zida , koji se nazivaju " zaustavio " zid , je u bitikratka , betonski blok zid koji se nalazi neposredno na vrhu ispod tla , grede i ploče od betona nazivauporište . Temelj zida uzduž šupi je cijeli opseg i podržava drvenom podu kadriranje . Okvir se sastoji od perimetralne greda, nazvanih nosača i gredama , pozvao grede . Za dovršetak sub - kat strukturu , graditelji pokriti podnu kadriranje s iverice i izgraditi prolio zid kadriranje izravno na vrhu pod- poda strukture . Kao i post i gata temelj ,temelj zid je pogodan za nagnutim gradilištima . Za razliku od post i gata temelj ,temelj zid tvori zatvoreni puzati prostora ispod šupe i nosi strukturnih opterećenja nije na određene točke , ali po strukturi je cijeli opseg .
Betonska ploča Zaklada

Kao i više od veličine korak bliže ,betonska ploča jedebela , nisko -laganje komad betona , obično pravokutnog oblika . Ovisno o uvjetima na terenu i građevinskih planova , betonske ploče u rasponu od 4 - za više od 12 -ak cm debljine . Za smanjenje pucanja i uzdah , graditelji pour ploče na vrhu baze šljunka i pijeska koje rješava ravnomjerno ispod betona , čelika i stavite armaturne mreže ili barova u centru je ploča je . Graditelji usidriti zid kadriranju izravno na površinu ploča je s konkretnim sidara ili vijaka. Iako ploče nude dugotrajan , trajan temelj za halama , gradnju velikih ploča često zahtijeva iscrpljujući fizički rad i posadu od radnika .

Kako izgraditi ormar

Izgradnja ormar jedobar način za rješavanje problema za nisku cijenu i relativno malo truda za pohranu . Ormari mogu biti ugrađeni u gotovo bilo koje veličine i oblika , a mogu se prilagoditi vašim individualnim potrebama . Bilo da vam treba ormar za

Více >