Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> građevinskih projekata >> Content

Kako dizajn Podrška Komunikacija s home

?Dizajn vašem domu ima dalekosežne posljedice, uključujući izradu izjavu o vašoj osobnosti , prikazujući svoju razinu bogatstva i podržava komunikaciju među ljudima koji žive u vašem domu . Nadalje , inteligentni dizajn omogućuje bolju interakciju između vas i vaše goste . Važnost poticanja optimalnu komunikaciju u vašem domu je bitno kada su redizajniranje i preuređenje . Rasvjeta

Nedavna studija iz " Sage Journal" navodi da sudionici savjetovanja su otvoreniji i interaktivne kada okružen slabom osvjetljenju . Mekše osvjetljenje poboljšali svoje mišljenje savjetnika i doprinio je - opušteno stanje sudionika . Izaberite rasvjetna tijela s tamnim sjenila za svjetiljke ili rasvjeta s prozirnim staklenim poklopcima ili zamijeniti žarulje sa slabije žarulje .
Decor

" Kadulja Časopis " također otkriva da različitim dekor savjetovališta soba nije imala značajan utjecaj na sudionike , što ukazuje da je izgledom ne konkretno utjecati na komunikaciju . Međutim , odabiru zanimljiv umjetnosti i artefakata za mjesto razborito u vaš dom će potaknuti komunikaciju s novim gostima koji su u vašem domu po prvi put i ostavlja nezaboravan dojam .
Kućišta

Razmislite plasman vrata i zidova kada pregradnja . Otvaranje sve ili dio , zid između kuhinje i velike sobe ili kuhinje i blagovaonice olakšava komunikaciju povećao tijekom obroka i kada zabavni . Međutim , zatvaranje nekoliko vrata omogućuje da članovi obitelji osjećaju priložiti i mirno , te potiče povećanu intimnost kada se govori .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-designs/1016115519.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.