Pitanja pitati kada Kupnja Kuća u gradu

gradska kuća jegrađevina vezan za jednu ili više kuća koje dijele jednu ili dvije zajedničke strane . Kući sjedi na vlastitoj parceli zemljišta , ima jedan , dva ili tri kata , a može i ne mora sadržavati prilogu garažu . Townhouses razlikuju po cijeni i obično su dio kompleksa townhouses koje dijele zajedničke prostore kao što su kluba, bazen i vježba centru . Kad kupujete kuću u gradu , postoji više pitanja koje trebate pitati prije potpisivanja ugovora o kupnji . Udruga

Akogradska kuća je dio složenog ili zajednice townhouses , pitajte ako postojikuće ' kuće udruga iliskupina za upravljanje , a štoje mjesečna naknada organizaciji ili grupi . Također pitati štoKotizacija uključuje --- održavanje složenih , sanacija jedinica --- i što drugi dodataka što dobivate za plaćanje naknade .

Imajte na umu da ćete dobiti informacije o kuće ' udruga kao dio svoje kuće u gradu je majstor djelom i savezi dokumenata .
Parking i garaža /parkiralište pravila

pitati što je parking pravila i da je svaki gradska kuća uključuje i garažu ili nadstrešnica . Također, pitajte ako postojinaknada za parking i gdje će gosti parkirati .
Ukupni složenim pravilima

Raspitajte se o složenim ili zajednica ukupnom pravila o kućnim ljubimcima , iznajmili nekretninu , kluba pravila i politike , spremišta , trijem i korištenje palube i ako može obavljati vanjske i unutarnje obnove na vašem uređaju . Također , pitajte vidjeti pravila u pisanom obliku prije potpisivanja bilo kakve dokumente .

Održavanje pitanja

Pitajte koliko novca je posvećena održavanju i ako se održavakapitalnih rezervi u sklopu kuće ' udruge ili upravljanja skupina koje djeluju u kompleks . Zatražite primjerak godišnjeg proračuna prihoda Udruge ili Management Group je vidjeti kapitalnih rezervi točnu ravnotežu .
Poboljšanja, Posebne Procjene , porezi i pravna pitanja

Osim pita o kapitalnih rezervi okviru kompleksa , pitajte , ako postoje bilo kakve trenutne poboljšanja napravljeno na složene , budući napredak i koji se financiraju projekti --- stanovnici kroz posebne procjene , jednokratnih naknada za kapitalna ulaganja ili iz još jedan izvor financiranja .

Upit o državnim i lokalnim imovinskih poreza i prosječne godišnje porezne iznosa . Također, pitajte akokompleks je trenutno u bilo neriješenih pravnih radnji sa stanovnicima , udruge kuće ' ili članovi uprave grupe ili izvan pojedinaca ili svojstvima .

Vlasnik vs najmoprimac stopa i naknada delinkvencije Rate

Saznaj broj ljudi koji posjeduju svoje townhouses u sklopu kompleksa i broj koji iznajmljuju . Iznajmljivači mogu utjecati na vašu sposobnost da proda svoju jedinicu kasnije i mogu dodati neželjene buke do kompleksa

Također , saznajte u nizu složenih honorar delinkvencije stopa - .Broj ili postotak od vlasnika ili iznajmljivača koji ne plaćaju kuće " udruga ili naknada za upravljanje skupinom . Visoka stopa može signalizirati financijski problem za kompleks .
Osiguranje

Saznajte štokompleksa ili kuće " udruga ili poklopci Management Group je politika majstor osiguranja , koji davatelj je , ako je vjernost osiguranje je dio politike za zaštitu od pronevjere , te vidjetipolitika je podzakonskim aktima. Također ćete želite kupiti svoju politiku pojedinac osiguranja . Pitajte za prijedloge o osiguravajućim društvima , ako niste sigurni .
Doing due diligence

Prije potpisivanja ugovora o kupnji i sve ostale ugovore ili oblika , učiniti vaš due diligence . Postavljajte pitanja i obavljati provjere na kuće u gradu i njezinim djelom povijesti . Nemojte ići u postupak kupnje slijepo , i nemojte pretpostavljati ništa .

Što se događa na sunčevu energiju tijekom noći ?

Jedan od nedostataka solarne energije je da se toplina i struja može biti generiran samo tijekom dana , a zatim se smanjuje performanse znatno kadsunce ne sja . Srećom , postoji mnogo načina za pohranu energije koja je snimljena tijekom dana , tako d

Více >