Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Građevinski materijali i oprema >> Content

Omjer injektiranje se vode Mix

talog jecementni materijal , što znači da ima cementa unutar nje . Mort je sličan mort da ona sadrži pijesak , cement i voda , ali talog može također su pigmenti dodao na njega , akoličina agregata je manje nego što je s tradicionalnim žbukom . To jematerijal za punjenje , a negrađevinski materijal , što znači da nedostaje strukturnu čvrstoću tradicionalne žbuke . Osnove injektiranje

Dok mort je sličan žbuke ima drugačiji omjer vode za cementa i agregata , a ona također ima drugačiji dosljednost . Savršena mort jegusta , kremasta smjesu koja se može lako širiti , premazani ili na neki drugi način prisiljeni na zglobovima između pločica , cigle i blokova . Iako je preporuka na vrećici za injektiranje će vam reći koliko vode treba dodati ,situacija će diktirati hoće li koristiti nešto više ili manje .
Eyeball Metoda

Stručni poduzetnici rijetko koristiti mjericu dodati vode do žbuke mix - barem ne za prosječnog žbuke posao koji zahtijeva jedan ili dva čovjeka . Umjesto toga ,žbuka pomiješana koristeći vizualni način . Kraj dosljednost žbuku mora biti gust i kremast , a budući da nisu svi mort miješaisto to je obično lakše jednostavno odmjeri smjesu kao što su miješanje i dodati vode kako idete zajedno dok ne postigne odgovarajuće konzistencije . Ova metoda je najbolje koristiti od strane stručnjaka s višegodišnjim iskustvom .
Varijacije

tehnički , mort jevrsta morta , samo s manje agregatom od običnih betona . Točna mjerenja nikad nisu isti s obzirom na činjenicu da je zrak je takođerdio jednadžbe . Različite veličine torbe imaju različite zahtjeve , kao i različite vrste masom za fugiranje . No dva su uvijek isti .
Slow Speed ​​

Kad miješanja talog , važno je samo da se miješaju žbuku na maloj brzini , bilo ručno ilisporo - RPM stroj ili mikser . Pomiješajte ga prebrzo i riskirate šanse za mućenje mjehurića zraka u smjesu . Oni će se pojaviti kao talog lijekove , ostavljajući iza rupice , kao i stvarnim šupljina u slučaju većih mjehurića zarobljenog zraka . Dok govorekozmetički problem , to je ipak nešto što bi trebalo izbjeći. Miješanje polako osigurava sve objedinjava ispravno .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1016115786.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.