Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Građevinski materijali i oprema >> Content

Da li oni mort za popunjavanje praznine oko prozora

? Mort ima razne namjene u gradnji , služi kao ljepilo za brojne materijale , uključujući opeke , betonskim blokovima i , u nekim slučajevima , keramičke i porculanske pločice . Mort također pomaže popuniti prostor između tih građevinskih materijala , a također se može koristiti za popuniti praznine oko nekih tipova prozora . Punjenje žbukom

praznina u zidane prozora , kao što su prozori s opeke ili betona okvira , može biti ispunjen žbukom . Ako postojitanak crack ,mort se može miješati do teške tijesto i širiti između zidanih blokova popuniti ga rezervirati Također možete naći smjesa žbuke , poznat kao mase za izravnavanje . Ili mort tipa može se primijeniti na pukotine sa kit nož .
Mort kaoljepilo

Ako su cigle ili blokova oko prozora ispasti iz okvira prozora , mort se može upotrijebiti kao ljepilo da ih zamijeni . To treba miješati prema uputama na pakiranju stvoriti gustu, tešku ljepilo i širiti oko unutar svake rupe u okvir prozora. Zatim ,opeke ili blok može se utisnuti u svaki prostor oko prozora . Jednom postavljen , to bi trebao osušiti iste boje kao i ostatak mort se koristi u dizajnu . U idealnom slučaju , nećete biti u mogućnosti reći da su blokovi ili cigle ikada su nestali .
Drugo Windows

praznine oko većine drugih vrsta prozora okviri , poput drva ili metala , ne bi trebao biti ispunjen u žbukom . Iako mort djela što ljepljivom tvari ,materijal je porozan i ne dopušta obje zraka i vlage proći. Rupe u rubove drva ili metala prozora treba popuniti s zatvaranje pukotine , što sprečava zrak iz uzimajući kroz te osigurava vodu otpornost . Ako su otvori u okvir prozora su u stvarnoj drva okvira , što također može koristiti za drvo punilo , koji radi mnogo na isti način na koji mort ne popuniti pukotinu .

Alternative za mort < br >

za male pukotine koje se pojavljuju u betonu i drugih zidanih prozora , što ne mora nužno koristiti mort za popunjavanje praznine . Mort je jedna alternativa za žbuke . Obje od tih materijala imaju isti osnovni postupak instalacije , što jeaplikacija s bilo kit nož ili žbuke plovak koji može biti dugotrajan . Ako su pukotine su male , što se također može koristiti silikon katranizirati , koji ima jednostavniji postupak instalacije , baš kao što bi se na drva ili metala prozora .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1016115871.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.