Kako izgraditi otvrdnuo je mjesta

Očvrsli je mjesta obično nalaze u ratovanju . Otvrdnu emplacement općenito je izgrađen s vrećama pijeska , blata i kamenja . Ovi materijali su ugrađeni skrenuti dolazne metaka . Danas , mnogi paint ball igrači grade otvrdnu je mjesta kako bi ih zaštitili od neprijateljske vatre . Ako želite izgraditi vlastiti otvrdnu trajno pohranjivanje , možete to učiniti s malo gnjavaža . Nakon ugradnje , od vas će biti u mogućnosti uzeti poklopac tijekom paint ball igre . Od boje kugle nemaju brzinu pravih metaka , nećete trebati toliko reinforcement.Things što vam je potrebno
vrećama pijeska
Lopata
Hammer
StaDuck boardoard
Show More upute Screenshot
1

Lezi drvene udjele u kojem želite da se trajno pohranjivanje ići . Koristite lopatu iskopati trave ili drugih biljaka i oko nalazište .
2

iskopati područje unutar emplacement oko 3 metra dubine i kao širok kao što je potrebno. Stavite prljavštinu da iskopaju oko nalazište u vrećama pijeska . U vrećama pijeska trebala biti puna , tako da su debeli i tvrd . Ako to nije dovoljno prljavštine , kopaju negdje drugdje dobiti prljavštinu koja vam je potrebna . Trebali bi imati oko 10 do 15 vreće s pijeskom u ukupno.
3

Zatvorite vreće s pijeskom s vezama koji su došli s njima . Stavite vreće s pijeskom oko rubova emplacement pa imate granicu koja je oko 4 metara visok . To će vam omogućiti da položi stan unutar nalazište . Izgradite granicu veće želji . Trebali biste biti u mogućnosti kretati nešto udobno s drugim igračima na svoju momčad .
4

stavite drugi sloj pijeska po vrhu prvog sloja ojačanja trajno pohranjivanje . Dodaj još vreće s pijeskom , kao potrebne za veličinu svog nalazište . Hammer u udjele . Ovi udjeli će podržati i unutrašnji zid bunkera . Koristite jedan kolac za svaki 2 noge zidu nalazište .
5

Postavite patka ploču na vrhu emplacement dati krov . Pokrijte patka ploču s vrećama pijeska . To će dati krovu solidnu osjećati i dodati stabilnost cijele nalazište .

Nosivih Krovne Installation Specifikacije

Kada je riječ o projektima kao što su sporedni kolosijek i krovište instalacije , morate razumjeti specifikacije svog materijala i postupka instalacije . Na primjer , stvari kao što su sastavu krovnog materijala i dimenzija utjecati specifikacijama s

Více >