Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Građevinski materijali i oprema >> Content

Koliko PVC Cement se koristiti na jednoj kući ?

PVC cijevi kemijski su zavareni , za razliku od metalnih cijevi . Kemijski Var je učinjeno pomoću PVC primer i cement otapala . Kemijski vara je sigurno i izgubila traju . Ispravno instalirani PVC cijevi može nadživjeti strukturu oni instalirani u , u skladu s plastičnim cijevima i spojnicama Udruge . Količina PVC cementa potrebnog za jednu kuću ovisi o kući veličine i broja PVC cijevi sustava koji se instalira . PVC Cement

PVC cementa se primjenjuje nakon nanošenja premaz na plastične cijevi ili armatura . Većina proizvođača predlažemo da koristite velikodušan iznos i primjene cementa agresivno kako bi se osiguralo jaki vara . PVC cement zatim se nanosi na unutarnjuugradnju i izvan PVC cijevi , koji obuhvaća pola inča na oba . Razmotrite količinu PVC cementa koristi za svaki PVC zgloba .

Cijevi i fitinzi

Razumijevanje primjenu PVC cementa , uzmi popis iznosu od cijevi i armature potrebnih instalirati PVC sustav u kući . Akokoličina PVC-a potrebno nije procijenjena , proći kroz kuću i brojati broj starih cijevi i armature koji su trenutno .
Iznos od PVC Cement

zavarivanje PVC cijevi jebitan dio procesa instalacije kako bi se osiguralosustav je besprijekoran i ne propuštati . Kupnja više PVC cement nego točan iznos potreban za dovršetak posla će osigurati odgovarajuće zavarivanje i instalaciju . PVC proizvođača cementa često ga prodati u 4 , 8 , 16 i 32 unca konzerve . Općenito ,8 unca može PVC cementa zavara do 10 zasebnih zglobovima ili priključaka , ovisno o veličini zgloba -a . Kupnja cementa u malim količinama, kao što su 4 ili 8 unci , kako bi se izbjeglo stvaranje grudica cementa u otvaranju limenku . Čak i kada jepoklopac je osiguran čvrsto , zrak može ući u limenku . Kadcement postaje grudasti , to više nije učinkovita .
Upozorenje

svaku vrstu plastičnih cijevi i dolikuje koristeći zahtijeva drugačiji cementa otapala . Koristite samo PVC cement otapalo za PVC cijevi . Ako druge cijevi, kao što su CPVC , su instalirani u kući , koristiti CPVC cementa otapala . Nosite gumene rukavice i zaštitnu oku nositi tijekom procesa prijave klice, te cementa otapala . Prozračite prostor temeljito , jerotapala tisak pare . Akomjesto nema ventilaciju , respiratora za organskim otapalima .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1016116283.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.