Kako Debeli Treba mort za pločice

biti ? Fugiranje pločica daje gotov , profesionalni izgled i sprečava nečistoće i odlomci iz uzimajući začepljen između pločica . Mort se može primijeniti u svom prirodnom bijeloj boji , ali ga nijansiranje čini manje sposoban pokazati prljavštine i umanjuje ljepotu pločica . Prilikom podnošenja zahtjeva za injektiranje za crijep , miješajući ga na pravilan dosljednost čini posao lakšim i osiguravainjektiranje neće raspasti i popustiti kada se pločica prati niti izlagati vlazi . Voda za injektiranje Omjer

Nema tvrdih i brzo formula za miješanje talog na odgovarajuću debljinu . Početi s malom količinom smjese žbuke u malom spremniku , polagano dodavanje vode i to lagano miješaju ga s kit nož . Kada sesmjesa izgleda debeli kolač tijesto i palicama na kraju kit nož , to je pravilno dosljednost .
Tanak i Debeli zaptivnog Opasnosti

Akomort smjesu je premršava , to neće ispravno otvrdne i čim je izložena vode , to će se raspasti i ispasti od pukotinama između pločica . Mort da je predebeo neće u potpunosti zapečatiti pločicu , što je njegova viskoznost će ga spriječiti da dođe do dna pukotine . Pretjerano debela žbuka će se pridržavati površini pločice i biti teško ukloniti , kada je posao gotov .
Dobro vs Bad zaptivnog

injektiranje u prahu , koji se uglavnom sastoji od Portland cementa , treba imati dosljednost sve namjene brašno i biti bez grudica ili kvržice . Mješavina je vrlo osjetljiv na izlaganje vlage , što je razlog zašto je obično zatvoren u plastičnu vrećicu u spremniku ili torbu u kojoj je u paketu . Akomort ima sve grudice u njemu , to je vjerojatno bio izložen vlazi i neće pravilno postavljena . Bacite sve injektiranje mješavinu koja nije protočan i puderaste .
Savijeti i savjeti

Od mješoviti žbuka se brzo suši , samo mix dovoljno u svakoj seriji bi trajati oko 30 minuta. Imati vlažnom spužvom ruci lagano obrišem svaki šav na pločici jer zalije masom , ali bi se izbjeglo previše vode u spužvi , kao što će negativno utjecati na mlijeko i čine ga rušiti. Ako živite u sušnom klimu s niskom vlagom , lagano pokriti žbukanu pločica s vlažnim papirnatim ubrusima i promijeniti ih kao oni isušiti . Ako je moguće , pokrenuti ovlaživač zraka u sobi kako bi zrak vlažan . Sporije žbuka suši ,čvršći je . Mort koji se suši u vlažnom okruženju od najmanje 48 sati obično će trajati u nedogled .

Kako Ponovno mort za betonski blok

Kada gradite betonski blok zid sa žbukom , uvijek postoji višak koji treba izrezati daleko od zglobovima kao dodirnete komada zajedno itežina od gornje razine oblozi protiv horizontalnih zglobova . Kao što je to mort padne na zemlju , to će se početi

Více >