Upute za TrakRac T3 mitra vidio Stand

Bosch TracRac T3 je univerzalni stalak montaža koja radi s bilo mitra vidio na tržištu . Kada je uspravno i spreman za uporabu ,TracRac T3 stalak 9 1/2 metra u duljinu i daje značajan kapacitet od 18 metara , a širina rad podršku od 12 inča i 15 1/2 noge ukupne širine out - hrane . Postolje uključuje 4 - inčni gume kotači, 12 - inčni podesivi po visini podržava , podesivi izravnavanje nogu i univerzalne montažu brackets.Things što vam je potrebno
Bosch TracRac T3 mitra vidio Stand
mitra vidio
rezanje materijalu
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Otvorite noge na obje strane štanda . Kada čujete limene igle klik , noge su u zaključanom položaju .
2

Uključitealat montirati ručke za " otključavanje " položaj . Mitra vidio neće slajd u stalak , ako su ručke su u " bravi " položaj .
3

Postavite mitru vidio na alatu montirati tako da dno pile zahvaća glavnu gredu . Zategnitealat montirati ručke .
4

Mjesto rezanja materijal ravnomjerno na postolje . Akorezanje materijal predaleko s jedne strane ,nasuprot kraj štanda može odignuti od tla . Da biste to izbjegli , držite drugu stranu prije rezanja materijala .
5

Uključite mitra vidio . Hranjenje rezanja materijala kroz mitra vidio rezati materijal . Isključite mitra vidio nakon upotrebe .

Zašto moja Cement Stone Crack

? Cementa , kao i svih drugih materijala u koji se širi i skuplja s vremenskim uvjetima , kao i tijekom procesa stvrdnjavanja , koji je poznat kao stvrdnjavanje . Kao rezultat toga , pucanja jeprirodni dio betona postojanja , i bez obzira na to gdje

Více >