Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Građevinski materijali i oprema >> Content

Koliko vode je za 60 - pound svježi beton

? Pakirano beton je prethodno kombinacija cementa , pijeska i šljunka . To je lako dostupna u većini Dom i vrt centrima , a često se prodaju u 60 - funta vrećica . Za pripremu pakirani betonskom smjesom , sve što morate učiniti je dodati vodu . Utvrđivanje točnog količinu vode , međutim , nije takojednostavan proces . Pročitajte naljepnicu

Svaki 60 - pound vreća betona jasno prikazuje potrebnu količinu vode na ambalaži . Količina vode se često naveden u spektru . Pažljivo izmjeriti maksimalnu količinu vode i stavite ga u zasebnu posudu . Koristite diplomirao posudu za mjerenje iz vode . Oduprite se potrebi za procjenu količine .
Add Water

To je najbolje započeti s minimalnom količinom vode uvrštene na 60 - pound vrećicu etiketi betona a . Za ručno mješoviti betona , dodajte vodu u sve odjednom . Ako koristite konkretan mikser , dodajte pola prije pokretanja stroja , a druga polovica dokse beton miješanje . Pomiješajte vodu u dobro . Držite miješanje dok se više nije bilo suhi beton ili bilo vode lokve u smjesu .
Dodaj još se vode

količina vode koja je vaš konkretan mix zahtijeva će varirati od vreća za torbu . Tek kada jeminimalni iznos je dobro mješoviti može li procijeniti koliko vodebetonske smjese u konačnici će trebati . Da biste bili sigurni da imate pravo količinu vode , napraviti grebena u betonske smjese . Akobeton je predebeo da bi grebena lako ,beton treba više vode . Dodajte još vode postupno u malim odmjerenim količinama . Pomiješajte svaki dodatak u temeljito prije dodavanja više . Prelazi maksimalnu količinu vode navedenu ako je to potrebno kako bi dobili pravo dosljednost . Ako se grebeni ne drže ,beton je preširok . Dodajte još betonskom smjesom odmjerenim količinama .
Množenjem i dijeljenjem

neće uvijek morati koristiti točno 60 kilograma svježi beton . Nemojte miješati više nego što će se koristiti u jednoj sjednici . Beton isušuje brzo , amješavina neće trajati od projekta do projekta . Ako vam je potrebno više ili manje od 60 kilograma torbi , morate se prilagoditi vodu u skladu s tim . Pažljivo izmjeriti količinu betona koje koristite . Koristite taj dio odrediti količinu vode , trebat će vam . Na primjer , ako je samo za 30 funti od betona , to je jedna polovica od ukupnog iznosa . Pomnožite vašu minimalne i maksimalne količine vode na polovicu odrediti količinu vode , trebat će vam .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1016116442.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.