Je li to isplati omotati prozorske klupice

? Pitati takvo pitanje to je kao da pitate je li to vrijedno toga staviti šindre na svoj krov . Pravilno umatanje oba grube otvaranja i prozorskoj dasci sprečava truljenje . Jednostavno rečeno , ako želite da vaše klupice na zadnji , morate ih zaštititi od oštećenja vodom pomoću odgovarajuće prozor oblozi . Voda i Windows

Voda i prozori ne slagati sami . Dok zidovi su izvrsni na čuvanje vode van , prozori surupe u inače čvrstom zidu koji ostavlja prostor za vodu curiti kroz . Ako dovoljno vode dobiva pod svojim prozorima i na grube otvaranja ,drvo će početi trunuti . Ne samo da će to utjecati na ukupnu strukturni integritet okvira prozora , što će također privući termiti i stolar mravi .
Rough Priprema Otvaranje

Prvi korak za pravilno omatanje prozorima se omatanje grubi otvaranje . Gruba otvaranja jegola drveni prostor u kojise uklapa prozor . Izmjerite grubu otvaranje i izrezati dovoljno duge trake preklapaju svaku površinu za 1 centimetar na svakoj strani . Početi s dva bočna pragova stavljanjem ljepljivu stranu omotača na drvo . To bi trebao preklapati prednji i stražnji dio grubog otvaranja . Zatim zamotajte dno , preklapanjem bočne dijelove za dodatni pečat .
Bljeska Tape

Nakon što ste spremili klupice ,sljedeći korak je da nanesite sloj treperi . Bljeska jesamoljepiva materijal koji je potpuno vodootporan i strukturno zvuk . Dodano prednost treptanjem je da se ljepilo brtve oko noktiju , pa čak i tamo gdje se koristi nokti , ne morate brinuti o curi .
Vlage Seal

posljednji komad folijom ići na prozorima sjedi između okvira prozora i prozora kutije . Ova barijera , poznat kao pečat vlagu , sprječava curenje između dva sloja prozora omogućujući vam da ugurati barijeru čvrsto na svoje mjesto .

Što jesastav Grit Sand Krovna viskojo nozi

? Šindre mogu biti izrađene od škriljevca , drva , metala i asfalta . Oni mogu biti u obliku pojedinačnih crvenilo , a pridružio daska od šindre ili sastav rolama savitljivog materijala . Sastav role također naziva granulacije role . Ove šindre sas

Více >