Kako se riješiti starog tepison

Stari Tepih može držati toksine, grinje , prašinu i ostale alergene koji su nezdravi za vas i vašu obitelj . Zamjena svoj ​​stari tepih s drveta i pločica će pomoći kako bi vaš domzdravije mjesto za život . Ukoliko ste već zamijenili svoje Tepih , vjerojatno imate stari tepih raspolagati . Prije nego što se taj tepih na odlagalište , uzeti u obzir i neke druge opcije koje su također zdrava za planet . Upute
1

Razmislite navodeći tepih za prodaju u svojim lokalnim oglasnika . Vaš tepih treba čistiti , iu prilično dobrom stanju . Mnoge kuće su spremni platiti za nježno koristi Tepih za svoj dom . Prodajom svoj ​​stari tepison što također može pomoći da se pokriju troškovi nove podnice .
2

Provjerite lokalne neprofitne agencije . Čak i ako je tepih nije dovoljno lijepo prodati , postoje mnoge neprofitne organizacije koje se stavljaju rabljenih tepih ostatke dobro iskoristiti u svojim agencijama , ili s obiteljima kojima služe . Provjerite s agencijama koje služe obitelji i škole . Poziv lokalne vrtlarski klubovi ( oni ga koristiti kao malč ) u vašem području vidjeti ako prihvate rabljeni tepih .
3

Odredite je litepih može se ponovno koristiti negdje drugdje . Nađi ostale aplikacije za tepihu razmišljanje izvan okvira . Čak i ako je vaš tepih ne može se koristiti kao podnih materijala , postoje i druge koristi za to . Narežite tepih i ponovno ga kao malč , auto-tepisi , ili u čamcima , komunalnih sobe ili garaže .
4

Recycle stari tepison na tepihu melioracije centru . Posjetite www.carpetrecovery.org za popis mjesta koja će reciklirati tepih u vašem području .

Može tepih pločica staviti na betonskom podu ?

Carpet pločice su jednostavniji od zida do zida Tepih za prosječnog homeowner za instalaciju. Pločice stane zajedno komad po komad dok ne pokrije cijeli kat . Tepih pločice su idealni u igraonice, podrumima i na otvorenom terase . Pločice obično imaj

Více >