Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> stropovi >> Content

Možete li Teksturirajte Drywall Preko Tekstura

? Dodavanje dodatnog suhozidom teksture na postojeće tekstura može raditi u nekim situacijama , ali također može ne biti ugodan oku u drugim situacijama . Žbuka se često primjenjuje na zidovima stvoriti promašaj završi i individualizirani pogled na nečije zidovima . Dodatne prednosti gips rada uključuju da služi kao akustičko zvučnu barijeru i prikriva suhozidom nedostatke , kao što su noktiju Pops i neprofesionalnog suhozidom rada . Učinak

Dodavanje dodatnog teksture dodaje grubost i borbenost na zidove i stropove . Akotekstura jekokice završiti dodao preko postojeće kokice strop , dodatna tekstura jenačin da se osvježiti završiti bez skidanja gipsa . Primjena teksturu u segmentima može dati izgled dobi i antiqued zidova , s nekim područjima se pojavljuju da su oguljene , ostavljajući kamen temeljne izloženi .
Paint

U gotovo sve situacije ,površina mora se moraju obnoviti kada se primjenjujenovi sloj teksture . Lateks boja ivaljak stvoren za površinskom teksturom koristi . Izbjegavajte nanošenja boje s teškim sjaja . Zidovi će se pojaviti sjajna i reflektirajuća , a vi svibanj izgubiti utjecaj na teksturu . Iznimka od tog pravila bojom kada je žbuka je tonirana i primijeniti na postojeći promašaj završiti s koordiniranje boju .
Surface Prep

Prijedrugi sloj teksture može se dodati ,površina mora biti čista . Sve prljavštine , prljavština i paučina mora biti očišćen od uglova i rubova teksture . Obrišite površinu krpom umočenom u čistu vodu . Nemojte koristiti sapun , kao što može ostaviti ostatke sapuna na zid koji može utjecati na gips prianjanje .
Dodatni Teksture Savjet

Kad se nanosidrugi sloj teksture , ona će biti teško ukloniti . Uvjerite se da ste u potrazi za vrlo teksturom površine za svoje zidove i stropove . Zajednički spoj je jedan od najvažnijih jeftin žbuka obično koriste za dodavanje tekstura u vaš dom . Dodaj bocu ljepilom ili tubu lateks brtvljenje , i pomiješati sa zida. Zajednički spoj jemekana gips da čips lako . S dodatnim stavkama ,žbuka će biti više izdržljiv . Trajnost žbuka i završne teksture je važno kada tekstura jako prometnih područja .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/ceilings/1016117145.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.