Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> stropovi >> Content

Instaliranje USG stropovi pločica

USG Stropovi pruža pločice u širokom rasponu boja , oblika , veličina i profila koje su u skladu sa svim relevantnim građevinskim propisima . Proizvođač tvrdi da su mnogi od tih pločica su klase -vatra - ocijenjeno, mrlja otporan , termo - učinkovit i plijesni i plijesni - resistant.They se koriste u sustavu koji uključujeu obliku slova L perimetra nosač za potporu spuštenog stropa , imreža glavnih trkača sijeku s križem tees.Things što vam je potrebno
USG ploče stropa
Grid papir
Tape mjera
vladara Screenshot olovka
Razina
u obliku slova L Molding perimetra Screenshot 6d nokti
Eye- vijci
16 - gauge žice
Gudački Screenshot Glavni trkača
križa Tees
brusnim papirom Screenshot Utility nož
Show Više Upute Screenshot
1

Odredite dimenzije svoju sobu i dizajnirati izgled mrežu za svoj projekt . Na primjer , ako ćete koristiti 12 inča by12 inčni pločica u 16. pješice za 16 noga sobi , nego što će trebati 256 pojedinačnih pločica u potpunosti pokriti strop . To je korisno izvući dimenziju sobi na grid papiru i individualno nacrtati svaki crijep na mjerila modela u mjestu želite postaviti svoje strop pločice . Zatim možete jednostavno računati out koliko pločice će stati , uključujući sve parcijalne pločice u vašem računati .
2

Odredite , ako ćete imati djelomične pločice uzimanjem područje sobi ste upravo obračunava i podijeli duljini panela , a zatim učiniteisto za širinu .
3

Utvrdite visinu koju želite vaš strop sjediti , uključujući dovoljan razmak glave . Ako želite pokriti nepotpuna strop pobrinitevisina stropa će biti dostatna za pokriće žica , zraka, stropne grede , i bilo koje druge značajke koje želite skriveno .
4

Istraživanjezgrada kodovi za svoje područje za potrebe visina vašeg stropa . Većina kodovi zahtijevaju minimalno 7-1/2 ft visina stropa . Trebat će vam oko četiri inča prostora između starih i novih stropovima nagnuti panele i stavite ih mjesto , a dodatnih pet centimetara ako namjeravate instalirati full - ploče fluorescentne strop svjetla .
5

koristite ravnalo za mjerenje s dna stropne grede na mjesto koje želite svoj ​​strop za početak , obilježavajući mjesto na zidu s olovkom . Trace referentnu liniju na obodu zidova koji okružuju prostor koristeći svoj nivo i prve oznake kao referenca . Mjera se spuštaju s greda na nekoliko lokacija u sobu kako bi se osiguralatočna visina označen .
6

poravnajte u obliku slova L oblikovanje perimetar , tako davrh bazi L poravna s perimetra linija , i zakucati ih na mjestu na vijaka u zid pomoću 6D nokte . Za pokriće protežu od zida koji je dulje od jedne od svojih kalupa , samo pritisnite krajeve dva komada prešanjem zajedno . Za kutove bilo instalirati prvu duljinu oblikovanje čvrsto protiv kutu i preklopiti drugu masku unutar L oblikuprvi , ili koristite vaš kositra škare za rezanje i letvice pod kutom od 45 stupnjeva , a sigurno ih je u mjestu sa 6D noktima .
7

Mjera iz startnog zidaizračunava udaljenosti jaz i nacrtati referentnu liniju na svim gredicama u rasponu od jednog zida na suprotnom zidu . Izmjerite duljinu pločica i obilježiti sljedeću referentnu liniju koja distancira od preko vaš prvi . Nastavite ovaj uzorak po sobi. Akoduljina vašeg pločica je četiri metra , onda bireferentna linija svakih četiri noge
8

Screw male Očni vijci u svakom trećem greda uz referentne linije i pričvrstite duljine 16 . - izmjerili icu na svakom oku- vijak . Twist žice najmanje tri puta oko sebe na vrhu . Pokrenuti neki string kroz sobu između perimetralne letvice i povucite ga čvrsto , tako da nema zatišje . Učinite to svakih osam centimetara , poravnavajući string s dna lajsne.
9

Položite jedan kraj glavnih trkača na perimetru profilacije , što je na razini s prvog niza . Feed najbližu vješanje žice kroz najbližu rupu u trkača i savijati žice gore i okrenite ga sigurno na drugom kraju žice . Koristite niz pozicionirati visinu trkač i nastaviti pridaje vješanje žice kroz rupe u trkača .
10

Hang sve natjecatelje na ovaj način. Akotrkač je prekratak da bi se izvoditi cijelom dužinom prostorije , pridružite se dva trkača završiti do kraja , pomoću utora i kartice ugrađene u krajevima svakog . Zatim stavite dodatni žica kod svakog od tih zglobova .
11

Instalirajte križ Tees , spaja svaki kraj da stane u utore u trkača . Ako je širina vaše pločica je dva metra , prostor je svaki križ tee dvije noge apart . Instalirajte vaš rasvjeta se uklapaju u mrežnom sustavu .
12

Instalirajte prvih nekoliko stropnu ploču u središtu viseće mreže kako bi poravnali sklop . Nagnite pločica , pritom ga kroz i iznad rešetke bez oštećenja pločica . Lagano pada ploču na mjesto . Napravite sve potrebne prilagodbe , pomoću šmirgl papir na pješčanim područjima koja su nešto čvrsto iuslužni nož za rezanje pločica koje trebaju veće prilagodbe .
13

Cut pločice tako da se uklapaju u mrežu , stane perimetralnu otvori i stane oko bilo opstrukcija , kao što su rasvjeta, prskalice , klima ventsm ili bilo koje druge stavke istiskivanjem izvan stropa linije . Uvijek rezati crijep sa završenom strani ploče prema gore


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/ceilings/1016117612.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.