Najbolje Svjetla staviti u spuštenog stropa

pao ili spušteni stropovi mogu biti od pomoći kada se pokušava smanjiti troškove energije i pretvoriti svoje podrum u gotovom prostoru . U nekim starijim kućama , pogotovo onima iz viktorijanske ere , stropovi može biti 10 metara ili više , što može biti vrlo skupo za zagrijavanje . Ugradnjom pao ili spuštenog stropa , vi ste u mogućnosti napravitistrop niže i isplativija topline . Kad ste pretvaranje podrum , a ne instalirati nove suhozidom stropove , možete instalirati spušteni stropovi , koji ide brzo . Kada instalirate spušteni stropovi , trebali biste uzeti u obzir vrstu rasvjete za instalaciju . Znajući najbolju vrstu rasvjete staviti u spuštenog stropa ćeinstalacija ići glatko kao i pomoći osigurati svjetlo u sobi . Fluorescentna svjetiljka

Full- ploča , fluorescentne svjetiljke raditi i sa spuštenim stropovima , pogotovo one koje su dizajnirane kako bi navratili Međutim , morate uzeti u obzir neke zgrade koda u pogledu tih tijela . Na primjer , pobrinite se da su žice od rasvjeti uvukla u fleksibilnom cijevi izrađen od metala . Sama učvršćenje treba imati box konektora /kanal koji je instaliran pod kutom od 90 stupnjeva u odnosu na knock - out konektor . Crni , zeleni i bijeli žice od učvršćenje treba umetnuti u metalne cijevi , a zatim spojen na okvir kanala . Učvrstite cijev s vijka , zatim spojite Svjetlo je žice na vodičima .
Ugradna Rasvjeta

Ugradna rasvjeta jedobar izbor za spuštene stropove u smislu da može biti low profile , ali pružaju svjetlo koje vam je potrebno . Međutim , mora se paziti pri odabiru žarulje ste instalirali u udubljenjem rasvjete . Žarulje sa žarnom niti nisudobar izbor zbog vrućine koje oni proizvode . Postoje alternative , kao što su LED ili halogena , koje pružaju istu količinu svjetlosti kao žarulja sa žarnom niti , ali u djeliću snagom . Prilikom instalacije udubljenjem rasvjeta , instalirajte ga s podrškom barova koji mogu pomoći nositi težinu učvršćenje .
Nošeni Light

Nošeni svjetla su dobri s suspendiran stropovi . Međutim , morate biti sigurni da ste ih instalirali ispravno . Nošeni svjetla nisu podržane od spuštenog stropa već postojećeg stropa ispod . Nakon što objesiti svjetlo montiran , možete imatisvjetlo visi ispod stropa ili u ravnini s površinom .

Da li Slikarstvo strop White napraviti sobu pojaviti veći

? Iakokaput boje nema velesila da mijenja dimenzije sobi , boja može mijenjati svoju percepciju sobi veličine . Neki tamne boje čine prostor pojaviti manje veličine nego što zapravo jest , a drugi boje radnih mjesta zapravo može napravitisoba izgleda

Více >