Propise za izoliranje potkrovlja u Velikoj Britaniji

S fokusu mnogih vlada i tvrtki danas na smanjenje gubitka energije i biti manje štetni za okoliš , potkrovlje izolacija dolazi u za izoštrenim . Diktirati i vodič housebuilders o tome kako izgraditi jedinice na energetski učinkovitih standardu , u Velikoj Britaniji vlada odobrila pitanja građevinskim propisima . Zgrada Uredba
Propisi nalažu potkrovlje izolacija zahtjeve dizajna .

Dijelovi L1 i L2 od UK građevinskim propisima bave očuvanjem goriva i energije , koja se bavi izolacijom , obje šupljine i potkrovlje . Ti propisi stupio na snagu 6. travnja 2006 , a svaki housebuilder je dužan po zakonu da se pridržavaju tih pravila i propisa .
Debljina
Potkrovlje izolacija mora biti ododređene debljina .

Trenutni građevinski propisi navode da izoliranje potkrovlja trebao biti 270 mm ( 10,62 inča) debele pružiti najbolje toplinska svojstva . Ovaj debljina vjerojatno će rasti u budućnosti , kao i promicanje izgradnje energetski učinkovitih kuća dobici veći značaj u glavama britanskim državnim službenicima .

Izolacijski materijal
. blanket izolacija se polaže u praznine između rešetki

Iako je zgrada Pravilnik ne navode što je materijalza izoliranje potkrovlja mora biti , deke izolacija jenajčešći oblik , zbog svoje jednostavnosti instalacije - jednostavno uklonio izmeđuhorizontalne grede na rešetki . Ostale opcije uključuju izolacija zrnati izolaciju i cvijet vlakana izolaciju .
Novogradnja vs Postojeći
Renoviranje moraju biti u skladu s tekuću građevinskim propisima .

Dok svi novi graditi svojstva moraju pridržavati na građevinskim propisima , kuće u potrazi za obnoviti ili proširiti postojeće svojstva mogu se pitanje da li su propisi primjenjuju se u njihovom slučaju . Britanska je vlada navodi da je bilo prilagodbe postojećih građevina mora biti u skladu s građevinskim propisima , a to vrijedi i za izoliranje potkrovlja . Dakle ,produljenje može imati bolju potkrovlje izolacija od ostatka kuće , čisto zbog kada je izgrađena .

Kako kretati Stropna svjetiljka u gipsu

Premještanje strop svjetlo u gipsu, ne razlikuje se mnogo od pokretnih strop svjetlo nalazi u suhozid . Razlika je u alata koji se koriste :suhozidom pila se koristi za rezanje rupa u suhozid iključanicu pila se koristi za rezanje rupa u gipsu . Vi n

Více >