Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Vrata >> Content

Kako instalirati klizna drvena vrata za sigurnost

Neki klizna ili džep vrata dolaze s blokadom skupštine za sigurnost . Vrata ima ljuljanje zasun na rubu , koji se pomakne prema gore u štrajk ploče na dovratak . Zbog kvaku na vratima uopce nije oprugom ,uljez ne mogu klizati tanki i tvrdi objekt poput kreditne kartice između dovratnika i kvaka za otvaranje vrata . Instaliranje vratima je sklop za zaključavanje , međutim , ne zahtijeva od vas da sruši dio zida . To je ono što vam je potrebno
Drywall vidio Srpski Svjetiljka Srpski Klin Srpski mjernoj traci
stolarska trg
radne rukavice
Zaštitne naočale
klipni vidio
2 - by -4 odbora Screenshot kozlića za piljenje drva Pretraživati ​​cirkular
ručna pila
vijke
odvijač Screenshot čekićem Screenshot, nokti Pretraživati ​​Drywall listova
skalpelom Screenshot Drywall traka < br > suhozidom spoju Screenshot šmirgl papir
Wood dlijeto
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Cut rupu oko 2 cm širok u dio zida gdje planirate imati klizna vrata u . Pogledajte oko sebe u zidu sa svjetiljkom , u potrazi za vodovod ili elektroinstalacija da bi stvorili prepreku za instalaciju .
2

Izvucite obloge od postojećeg vrata i zida , gdje ćevrata slajd u , koristi mali Klin . Izmjerite širinu klizna vrata i označiti istu udaljenost od ruba otvora vrata na zidu , s vrha i dna vrata . Držite stolar trgu na svakom kraju obje linije kako bi se osiguralo da sjede razinu .
3

Spojite dvije linije li crtao s okomitom crtom , koristeći stolarska trg da su priključci ravno . Izrežite na tragu je nacrtao , koristeći suhozidom pilu . Stavite na radne rukavice i zaštitne naočale , a zatim koristiti Klin povući suhozidom iz izrez području .
4

siječe nokte drži zaglavlje i dovratak za zid studs , a zatim izvadite zaglavlje i dovratnika . Izrežite kroz zid studs duž perimetru zidne izrez , i ukloniti odrezanih stupa.
5

Izmjerite širinu vrata plus izrez . Izrežitenovi 2 - by - 4 na isto mjerenja , onda nokat ploču na zid studs iznad izrez i vratima . Izmjerite širinu izrez području , a zatim izrezati klizna vrata je trag na istu dužinu , pomoću ručna pila .
6

držati vrata je pjesmu protiv zaglavlja odbora , unutar izrez . Vozite drvo vijaka kroz montažne rupe na oba kraja staze , to osiguranje na zaglavlju i zidne pastuh .
7

Pričvrstite montažu zagrade splitskoj privjescima ' na prag ploču na dnu izrez , koristeći drvo vijaka . Prostor zagrade 6 inča jedna od druge . Umetnite donji kraj split privjescima u zagrade , a zatim ljuljačka drugi kraj split privjescima gore tako da dodirnete zaglavlja ploču . Vozite nokte pod kutom kroz Split privjescima te u zaglavlju odbora .
8

Umetnite klizna vrata kotača na stazi na vrhu izrez . Izvucite vrata skroz u izrez kako bi potvrdili da se radi kako treba .
9

Cut suhozidom listova za pokrivanje izrez dio zida . Usidriti suhozidom na izrez području vozeći vijke kroz suhozidom i na split privjescima . Nanesite suhozidom trake za drywall šavovima , a zatim se proširio spoj preko trake sa kit nož . Nakon spoj osuši , nanesite drugi sloj . Pijesak spoj nakon drugog kaput osuši , a zatim obojati zid . Srpski Srpski 10

Povucite klizna vrata dok ne može stati razinu torpeda između ruba vrata i dovratka na drugoj strani vrata . Držite ravno na vrhu i na dnu padajućeg okupljanja , obilježavanje iste razine na dovratak . Markširina vrata s štrajka ploče na dovratnik , između dvije vodoravne crte .
11

Izrežite dio dovratka zatvara linija koju su obilježili , koristeći čekić i dlijeto za drvo . Umetnite vratima štrajk ploču u otvor što isklesala . Vozite vijke koje ste dobili uz štrajk ploče kroz sidro rupe u štrajku tanjur i na dovratak .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/doors/1016028276.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.