Odstranjivanje obilaznice vrata

obilaznice vrata često se koristi za ormare i skladišnih prostora . Normalno , oni su postavljeni u parovima , a ponekad u troje . Vrata su lagane ploče koje klize jedna na drugu , kao što im ime govori, kako bi se omogućilo pristup . Uklanjanje zaobići vrata je u osnovijednostavan proces, a to vam daje priliku da istražite druge stilove vrata u potrazi za zamjenom . Oblogama vrata

uklanjanje samo zaobići vrata ne zahtijeva alate , jer su kotači montirani na vrhu oblogama vrata su jednostavno u trag koji se montira na pretek kućište okvira vrata je . Paneli na vratima vise od staze . Uklonite najudaljeniji ploču vrata prve . Stojeći izvan ormara ili drugom području na koje se vodi zaobići vrata , podignite najudaljeniji ploču vrata prema gore , i nagne mu vrh daleko od vas . To oslobađa kotače i ploču na vratima . Panel vrata visi iz najdublje kanala nadzemne stazi zahtijeva isti postupak uklanjanja .
Track

obilaznice Vrata su pjesma je uklonjena , osim paneli vrata će biti reinstalirati . Nadzemne pjesma je instaliran na pretek kućište okvira vrata je . Uklanjanje pjesme jednostavno uključuje uklanjanje vijaka koji ga drže na mjestu . Možete koristiti odvijač ili strujni bušilicu . Neki zaobići vrata također imaju drvo strip instaliran ispred putu da ga sakriti od pogleda. Pandža je čekićem je korisno Izvucite drvo traku .

Kat Vodič

obilaznice vrata također imaju metalne ili plastične podne vodič koji sprječava dno svakog panela vrata od swinging van kad klizi duž staze . Kat vodič također čuva oblogama vrata od udarca jedni druge kao što su klizanje . Normalnokat vodič se održava u mjestu s jednim ili dva vijka koji možete ukloniti s bilo odvijačem ili nestanka bušilicom prije uklanjanja podnu vodilicu .
Zamjenski Opcije

tip vrata se odlučite za zamjenu zaobići vrata je važno , a odluka o odabiru zaslužuje razmatranje nekoliko faktora . Jedan faktor jeprostor oko otvora vrata . Ako namještaj ili druge predmete su na putu , a zatimvratašca ne bi moglo biti praktična . Obilaznica vrata omogućuje pristup samo onoliko koliko je jedna polovica od otvaranja vratima kada paneli su vrata nisu zatvorena u cijelosti , no neki stilovi vrata nude bolji pristup ulazima . Bi - fold vrata su jedan od primjera , a preklop vrata koji djeluju poput harmonike , ponuditi još veći pristup ulazima .

Kako Restain je vanjska vrata

Vanjska vrata zaista može se tuče , pogotovo ako živite u području s teškim vremenskim uvjetima ili ako žive u blizini vode . Tijekom vremena , oni će početi pokazivati ​​znakove trošenja , posebno na vanjskim okrenute strane vrata . Nakon nekog vrem

Více >