Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> driveways >> Content

Bušenje rupa Pod prilazu

Bušenje rupa pod prilazu često je potrebno za instaliranje krajolik rasvjeta ili sustav navodnjavanja . Ovaj proces je lako završiti , ali to nijeegzaktna znanost . Postoji niz mogućih prepreka pod na kolovoz , kao što su šljunak, velikim kamenjem i drugim cijevima . Suđenje i pogreška u pravilu je potrebno da bi ga svi put preko prilazu . To je ono što vam je potrebno
Vrt crijeva
tlaka mlaznice
PVC cijevi
2 adapteri PVC crijeva
Tape mjera
ruci lopatu
pokazati više Instrukcije Screenshot graditi bušilica
Srpski 1.

Mjera preko prilaza na željenom mjestu prijelaza . Dodajtepar ekstra noge kako bi se omogućilo dovoljno prostora za pristup rupe na svakoj strani .
2

kupiti 1 - inčni Raspored 40 PVC cijevi u izmjerene dužine . Ovaj cijevi će se koristiti kao tijelo vježba.
3

Kupnja mlaznice tlaka za bušenje ispod kolne prilaze . Ti su dostupni u trgovinama home poboljšanje u poglavlju uređenje . Temu to na jednom od PVC adaptera crijeva , a zatim uviti adapter crijevo na PVC cijevi .
4

Pričvrstite crijevo na drugu adapter za crijevo , i okretati adapter crijevo na cijevi .
Izbušite rupu Srpski Srpski 5

Dig mali rov okomita na prilazu oko 6 centimetara duboko i 2 metra dugom . To će osigurati polazište za bušilicu i da će ostaviti dovoljno prostora kako bi savijte cijev nešto što se hrani u prilazu .
6

Umetnite mlaznicu tlaka u rupu i držite cijev čvrsto na mjestu . Jestepomoćnik okrenuti vodu na punom pritiska , i početi polako hranjenje cijev u.
7

Držite stalni pritisak na cijevi kao potok sa zrnima otvorima kroz blato . Akocijevi zaustavlja hranjenja pod , povucite ga natrag malo i pokušajte ponovno . Možda ćete morati ponoviti ovu akciju nekoliko puta .
8

gledati na drugu stranu na prilazu kada postoji samo par metara cijevi napustio hraniti u prilazu . Struja visokog tlaka iz mlaznice će se stavljanjem van puno vode , pa kad se tlo postaje gnjecava na suprotnoj strani prilaza , isključiti vodu i kopaju dolje na tom području pažljivo . Pokušaj još i provjerite rupu . Akomlaznica /struja još nije vidljiv , Isključite vode i kopati na tom području više . Postupak ponavljajte dokkraj cijevi nalazi .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/driveways/1016028336.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.