Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> driveways >> Content

Paver kolovoz vs . Blacktop

Driveways suvažan dio homeowner privatne imovine . Oni se više ne koriste samo za parkiranje automobila , oni su također korišteni kao play i radnim mjestima . Postoji mnogo različitih dizajna , stilova , boja i materijala koji se koriste u gradnji prilaze . Betonski finišeri i asfalt su dvije od tih vrsta tvari . Finišeri

Paver Driveways službeno poznat kao beton opločnika i često se naziva popločavanje. Oni su individualno izrezati komadi betona isprepleteni da se formira poseban način kada su se okupili kako bi formirati kolni ulaz . Betonski finišeri se proizvode u različitim teksturama , iz različitih uzoraka i imaju razne boje .

Asfaltu

asfaltu Driveways su asfaltiranje ceste i asfalt jetvar koja se uglavnom sastoji od zaostale nafte uzeti s dna nafte bubnjeva . Ova tvar je pomiješana s pijeskom ili slomiti rock i cementa . Pločnik je drugi naziv za taj materijal i on se obično koristi za ulicama i autocestama . Asfalt koristi kako bi se utro područje sa samo crnim izgled se zove asfalt .

Usporedbe

Uspoređujući konkretne finišer s asfalta kolne prilaze , imajte na umu da je beton pavers su obično lakše instalirati i održavati . Asfalt ( ili asfalt ) Driveways može izdržati surovost vremena i manje su skloni pukotine i nositi budući asfalt ima mogućnost proširiti .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/driveways/1016028465.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.