Kako Ugustiti Seal asfalt

Gnojovka pečat sadrži asfaltne emulzije ili asfaltiranje -grade asfaltne cement , kao i guma, lateks i polimere . Gnojovka pečat kaputi su mikroskopske čestice punila kao što su pijesak i agregata koji pomažu u zaštiti površinu asfalta popločavanje od surovost promjene vremena . Smjesa ima viskozitet sličan onome vrlo teških melase . Koristite odgovarajuće alate za to jednostavan posao , a vi možete primijenitignojnica pečat sebe . To je ono što vam je potrebno
metla Screenshot crijevo za vodu Screenshot Heavy - duty četka za ribanje
jelo deterdžent koncentrat
Stir štap
jednokratnu valjkom s dugom ručkom
Show Više Upute Screenshot
1

Nanesite kašu, pečat na toplom danu . Temperature iznad 55 stupnjeva osigurala optimalna širi .
2

Sweep površinu asfalta sa svojim metla . Uklonite što više prljavštine , prašine i krhotina što je više moguće . Tjeranje labave površinskim materijala pomažegnojnica pridržavati pločniku .
3

sprej površinu asfalta s vodom . Voda ispire čestice prašine koje preostanu nakon brišući i osiguravadobro brtvljenje obveznica .
4

piling obojeni područja i područja na površini s četkom i deterdžentom . Isperite očišćene površine s vodom .
5

Dopustiteasfalt da se osuši .
6

Otvorite spremnik za brtvljenje i umiješajte sadržaj čistom stick. Ponovite miješajući tijekom postupka zavarivanja zadržati u žbuci, pečat od naseljavanja .
7

Ulijte u žbuci pečat na asfaltu . Početak u kutu i izlijte dovoljno proizvod za pokrivanje dio 5 - by - 5 - noga .
8

Pospjesiti proces širenja kašu . Koristite valjak s dugom ručkom i širiti tanki sloj brtvila na površini asfalta . Nastavak širenja pokriti cijelu površinu .
9

Dopustiteasfaltnoj podlozi da se suši najmanje 48 sati . To može prihvatiti promet nakon tog razdoblja .

Kako Lay šljunka za viličar promet

viličar djeluje u različitim uvjetima ovisno o lokacijiRad se odvija . Dizajniran za podizanje i ravnotežu teških tereta ,viličar treba ravnoj površini ; gume može zgrabiti ili spin i uzrokovatirublje izgubiti vlak . To ne isključuje makadamski prila

Více >