Kako izgraditi željezne šipke Gates

? Željezne šipke ograde i vrata nude sigurnost i privatnost svog doma , a ne prikazivanje impozantnu okićen izgled kovanog željeza . Umjesto toga , štap željeza nudi elegantan i moderan izgled koji je također izdržljiva i jaka . Gates moraju biti proizvedeni izvan mjesta , jer je njihova izgradnja uključuje lijevanje od željeza pomoću krivotvoriti i alate za zavarivanje . Gotov proizvod premazati i završio s pjeskarenje tehnikama i završne boje se peče na , u pećnici . Međutim ,vlasnik kuće može instalirati materijal , u sve, ali nekoliko složenih instances.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
olovka i papir
Post rupa kopač
svježi beton Screenshot razini
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Kontakt lokalne zgrade vlasti kako bi se utvrdilo da li ćete trebati dozvolu za podizanje vrata . To je obično samo ako ste stavljajući vrata na kraju prilaza .
2

Odredite Vrata su širinu i visinu , pomoću metar . Provjerite sigurni da je tlovrata će ljuljačka preko je razina i čvrsta .
3

Izradite svoj dizajn od mnogih opcija dostupna kroz razne vrata proizvođača , ili vlastiti dizajn . Možete birati između različitih finials ili dodati monogram , ako to želite , i odaberite boju cilja .
4

provjerite kod proizvođača kako bi se utvrdilo najbolje postavljati podnožje za vaš vrata . Akovrata klizi iz putu , možete postaviti postove na konkretan uporište . Ako su vrata otvorena ljuljačke , morate koristiti teške postova set 3-4 noge u armirani beton . Isto tako , ako je vaša vrata nalazi automatizirani sustav otvaranja , morate položiti električnu žicu u post.
5

Dig rupe od stupova , koristite nakon rupa traktor , na preporučene dubine . Stavite postove u rupama , i ugraditi u beton , po uputama proizvođača vrata . Provjerite razinu i visak - ravno gore i dolje
6

Učvrstite vrata na postove , pomoću prefit šarke pružaju vrata proizvođača . . Priključite automatizirani mehanizam za otvaranje, po uputama proizvođača vrata .

Kako spriječiti eroziju Šljunčare prilaze

Šljunčare kolne prilaze , a osobito one koji sjede na uzbrdici , mogu imati problema s erozijom . Kiša i voda run - off s vrtu može nagrizati tlo ispod šljunka i oslabiti temeljne strukture . Šljunak također može kotrljati niz prilaz i stvoriti nerav

Více >