# >> Dom i vrt >  >> Building & Remodeling >> driveways >>

Prilazu Ideje

li se vaš kolovoz je dug i trnovit ili kratka i široka ,bold kolovoz design dodaje karakter u vaš dom . Najam profesionalne ugradnje tvrtku stvoriti svoj kolni prilaz bez ugrožavanja sigurnosti ili kvaliteta gradnje . Možete napraviti svoj prilazni ističu koristeći raznolik asortiman zajedničkih prilazu materijala . Obojenog betona

Beton je dostupan u raznim bojama . Boje koje se koriste u kolovoz betona često su izabrani da odgovaraju opeke ili kamena ili druge aspekte dizajn kuće . Betonski boje se bilo dodan u beton prije isporuke , ili brušenog na nakon izgradnje . Prebacivanje između dva ili tri boje betona u vašem kolovoz u vodoravnim prugama . Odaberite zemljane tonove kako bi stvorili jedinstveni , ali suptilan završiti na kolovoz.

Šljunčana i Slate

Bronze boje šljunka dodati europska zemlja njuh za vaš dom . Da bi se postigao moderan šljunčana i škriljevca kolni ulaz , ugraditi kamenčiće ubeton na licu mjesta ili narediti betona sa šljunkom već dodane . Line su strane na prilazu sa smeđim škriljevca slučajnim blokiranje obrasce za stvaranje glatke završiti na simetričan dizajn .
Stone Mozaik

Kao zatvoreni pločica , kamen se može koristiti za stvaranje mozaik dizajn u prilazu . Možete dodati dizajna, kao što su zemlje zastave , simbole i ukrasne ikone kroz korištenje mramora komada, obojenog kamena ili boje . Ako koristite boji kamenih komada koji odgovaraju teksturu svog kolovoz , komadi će se pojaviti biti ugrađen u površinu . Postavite mozaik dizajn blizu kraja svog kolovoz najudaljeniji od ulice nadopuniti svoj ​​prednji ulaz .

DIY žigosanje i bojenje Driveways

Utiskivanje konkretan kolni ulaz , dodaje privlačnih detalja kako bi se poboljšala rubnik žalbu o prebivalištu . Iako je to nepotrebno i skupo potpunosti ukloniti kolovoz i početi od nule , primjenom ovjerene betonski sloj na postojeće prilazu će vri

Více >