Kako Seal Brick opločnika

možete poboljšati izgled vaše opeke opločnika ih brtvljenje . To će vam pomoći zadržati kukolj iz raste u pukotinama . Također će ih lakše čišćenje . Slijedite ove korake za brtvljenje opeke pavers.Things Vi ćete morati Srpski perač Srpski korova
metla
valjkom ili ruksak prskalica
sealer
tri dana za redom , bez kiše
Screenshot Prikazati više uputa
jedan

planu ovaj projekt oko vremena . Trebat će vam barem tri suhih dana zaredom . Prvi će omogućiti cigla opločnika se nakon pranja ih potpuno suhi . Sljedeći za svoj prvi kaput i posljednji suhi dan za završiti kaput . Dobar plan bi oprati opeke opločnika u četvrtak navečer nakon posla i pričekajte do subote ujutro primijeniti prvi sloj .
2

Uklonite sve korov i travu koji je izrastao u finišera zglobovima . Nakon povlačenjem korov vrijede korova . Slijedite upute . Često to će zahtijevati od vas čekati preko noći prije nego što nastavite .
3

Koristite tlakom očistiti opeke opločnika . Sprati svu prljavštinu i ostatke . Ako postoji bilo kakav kalup ili mahovine onda će to morati biti potpuno oprani . Nakon što su učinili s perač koristiti metlu gurnuti daleko bilo lokve . Trebate najmanje 24 sati bez kiše , nakon ovog koraka prije nego što nastavite .
4

Postavite barikade kako bi se spriječilo bilo tko od korištenja kolovoz. Provjeritebarikadu očito . Neki ljudi ne misle prije nego što oni djeluju tako da je ovaj jednostavan korak može spriječiti veliki problem kasnije .
5

Nanesite prvi sloj brtvila . Za male površinevaljkom će raditi u redu . Za veće površine koristite ruksak prskalica . Prvi sloj će potopiti u cigle opločnika brzo na prvom sloju . Početak u dno kaveza i raditi svoj ​​put natrag . Nemojte se rade u kut . Dopusti ovaj sloj da se suši 24 sata .
6

Nanesite dodatne sloja brtvila na cigle opločnika . Na isti način kao što je gore . Morate čekati 24 sata između svakog sloja .

Što jelijek Vrijeme za beton prilazu

?Reakcije između cementa i vode - zove hidratacija - daje betona svoju snagu . Stvrdnjavanje jeproces koji kontrolira vlagu i temperaturne uvjete , tako hidratacije može se nastaviti . Osnovna stvrdnjavanje rok je tri do sedam dana za kolne prilaze .

Více >