# >> Dom i vrt >  >> Building & Remodeling >> driveways >>

Kako Pečat beton prilazu

Beton jesvestran proizvod . To je vrlo izdržljiva i funkcionalna . Jedan od mnogo načina kako bi se poboljšala izgled vašeg običnog betona vozač je dodavanjem žigosanje tehniku ​​. Dajte joj face-lift pomoću cigle ili kamena ploča pečat dizajna . Možete pečat na svježi beton ili već postojećim betonskim postrojenjima . Dodaj mrlje ili boje da oponaša boje kamenim uzorcima kao što ih vidjeti u svom prirodnom stanju . Nakon završetka ovog proizvoda , od vas će biti zaprepašteni na koliko je poboljšanje daje na svoje rubnik appeal.Things što vam je potrebno Srpski crijeva
beton
beton
Lopata
drva ili metala float
Boja učvršćivač prahu
Boja odvajač
Fresno ili čeličnom lopaticom
Betonski pečat tepisi
Hand Tamper Srpski perač
beton Sealer
valjkom
prikazati više Upute Screenshot
1

Očistite površinu vašeg postojećeg betonskog kolnog prilaza . Poprskajte ga s vodom pomoću crijevo . Eliminacijom kamenčiće i ostale krhotine , što će imati glatko završiti na kraju. Osušite ga temeljito prije ulijevanja svježeg betona na vrhu .
2

Mix betona pomoću beton . Pripremite dovoljno da pokrije površinu Vašeg postojećeg betonskog kolnog prilaza s okoinča debeli betona .
3

Ulijte inča debljine tanki sloj betona iznad postojećeg betonskog kolnog prilaza . Počnite s područja najbliži garažna vrata ili ulaza i kretati prema dolje na prednji području prilaza .
4

Površinu pomoću lopatice . Float će također pomoći ukloniti višak vode na vrhu betona .
5

neka ga na suhom dovoljno dugo za to da drže svoj ​​oblik , ali ne predugo da se to neće uzeti pečat dizajn .

6

Nanesite boju učvršćivača prahu metodom emitiranja . Nanesite šireći prah sa širokom brišući kretnjom ruke pokriti što više betona moguće sa svakim bacanja . Apsorpcija učvršćivača trebao potrajati nekoliko minuta .
7

Rad boju u pomoću drva ili magnezijeva plovak . Koristite samo jedan pas sfloat izbjegavanje prekomjerne uporabe betona . Ponovite dodajući više boja u područjima gdje suprirodna boja betona i dalje pokazuje .
8

Završi s čeličnom lopaticom .
9

Nanesite puštanje u boji agenta u . Za izračun po 100 četvornih metara betona , te će trebati oko 3,5 lbs odvijač . Release agent pomaže spriječiti žigosanje tepisi od držati na netom postavljenom betona , tako da je važno da ne preskočite ovaj korak . Pobrinite se da koristite boju koja će nadopuniti boju betona .
10

Za početak žigosanje . Odaberite maraka uzorak koji će odgovarati ukupni stil svog doma izvana . Budite brzi prilikom primjene teksture pomoću tepisi ili markica tako da sebeton će dobiti dobar dojam dizajna . Pritisnite tepisi teže po gazi ili pomoću ruku nagovarati pritisnuti dizajn na betonu . Nemojte više nabijati . Srpski Srpski 11

Slijedite pattern prilikom primjene maraka dizajn . Uvjerite se da jedizajn ima nesmetan protok te će izgledati što prirodnije . Pobrinite se da su šavovi i injektiranje linija utakmice , tako da će izgledati bešavne . Srpski Srpski 12

Dopustitebeton postaviti u početku za 24 sata .
13

Koristite tlakom na ukloniti višak oslobađanje. Nanesite pritisak vode nije jači od 3000 psi . Budite oprezni da ne oštetite betona . Pobrinite se da doći do talog linije , gdje su neki višak sredstava za odvajanje možda koncentriranih .
14

Pustite da se osuši za nekoliko sati .
15

Nanesite konkretan pečat . Koristite valjak primijeniti pečat cijeloj površini i talog linije .

Kako poboljšati trakciju na asfaltnom prilazu

Asfalt jepopularna cesta i prilazni površina materijal zbog svoje jednostavnosti instalacije i dugi vijek trajanja . Asfalt se sastoji od agregata koji se drže zajedno pomoću bitumena , a obično se proizvodi u procesu rafiniranja nafte . Asfalt je ja

Více >