Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> driveways >> Content

Kako smanjiti troškove na Asfaltiranje kolni ulaz

Asfaltiranje vaš kolni prilaz može povećati vrijednost vaše kuće , kao i dodati u rubnik žalbu . Kao praktična stvar , tu je različite opcije dostupne za vas u utirući svoj ​​kolni prilaz , betona i asfalta i da je vrlo popularan izbor . Možete smanjiti troškove i još uvijek imaju prilazni put ste oduvijek željeli . Upute Screenshot
1

Vaganje asfalt u odnosu na beton . Beton je skuplji , međutim , to je i više izdržljiv . Kada je zapečaćena ispravno , beton može trajati 20 -ak godina s minimalno održavanje . Dok jeftinije u početku , asfalt zahtijeva brtvljenje i godišnje održavanje, koje se može dodati tijekom tijekom svog životnog vijeka .
2

Razmislite krpanje svoj ​​asfalt , a ne zamijeniti ili počinju od nule . Ako trenutno imate asfaltirana kolni ulaz , možete smanjiti troškove tako da stavite novi sloj na vrhu trenutne . To će privremeno proširiti život prilazu .
3

li asfaltiranje svom kolovoz sami . Ako imate sredstva i obuku otvoriti svoj kolni prilaz , uštedjeti novac i to učiniti . No, to nijeprojekt naučiti metodom pokušaja i pogrešaka , jer to može vas koštati više novca ako pogriješite .
4

Izrežite debljinu kolovoz. Betonski Driveways o prosječnom rasponu od 4 do 6 centimetara debeli . Ako beton jeopcija koju odaberete za svoje kolovoz , nagnuti prema debljini četiri inča . Na asfaltu , radije idite na tankom strani može skratiti život za asfaltiranje i može završiti troška vam više novca u dugoj vožnji .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/driveways/1016118632.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.