Što jeprinos za barel u spreju pjene

? Sprej pjena izolacija jemetoda izolacijski male ili složene područja gdje vate , rola ili pjene odbora izolacija ne bi ispravno stane . Sprej pjena nudi zgodan način da se primjenjuju izolaciju koja dolazi u tekućem obliku, a koji se potom proširuje kako bi odgovarao bilo koji prostor potreban . Do-it- radinost će morati izračunati prinos za svaki barel izolacije potrebna za izoliranje svoje domove . O sprej pjena izolacija

sprej pjena je dostupna u više od spojeva koji imaju različite karakteristike . Cementna , fenolne , poliizocijanurat ili poliuretanski materijali su široko dostupni , prema US Department of Energy EnergySaver stranicama . Izolacija spoj kombinira sa sredstvom za bubrenje koji se proširuje i otvrdnjava kao materijala lijekove . Slow - stvrdnjavanje pjene može teći preko prepreka i proširiti postupno ispuniti prostor u zidovima i oko kuće komunalnom opremom . Tipa poliuretanske pjene od prskanja može biti zatvorena stanica ili otvorenu stanicu . Otvorena stanica je jeftiniji , ali ima nižu R-vrijednost , odnosno iznos otpora prolasku topline . Open - stanica poliuretanska pjena ima R - vrijednost od 3,5 . Zatvorena - stanica poliuretanske ima R-vrijednost od 6,0.
Korištenje sprej pjena izolacija

sprej pjena izolacija može biti u konzervama ili u velikim posudama koje se primjenjuju u specijalizirane opreme . Općenito , sprej pjena je učinjeno od strane izvođača , alipotez prema proizvodima koji se mogu koristiti od strane do-it -radinost sve je češća . Mnogi dobavljači nude sprej pjena izolacija " setove " koje sadrže pjenu , kao i opremu potrebnu za ugradnju materijala .
Određivanju iznosa sprej pjena

iznos sprej pjene potrebna je određena u iznosu od površine koju će pokriti , a neveličina vašeg doma . Prinos pjene ovisi o tome što se primjenjuje debelo . Općenito, pjena se primjenjuje u cm . 55 - galon bubanj sadrži oko 8 kubičnih metara sprej pjene .
Sprej pjena Prinos Problemi

sprej pjene moraju uskladištiti za izbjegavanje opasne uvjete . Temperatura može utjecati na dosljednost i instalaciju pjenaste materijale . Maksimalni prinos je postignut između 70 i 85 stupnjeva celzijusa , prema internetskoj stranici FomoFoam . Ako temperatura padne ispod 65 ° F , područje skladištenja mora biti zagrijana kako bi se spriječilo smanjenje prinosa instalirane pjene . Hladnije temperature mogu smanjiti prinos do 30 posto , jerpjena neće proširiti i jednostavno će se pokrenuti . Tenkovi bi trebao biti topla na dodir prije uporabe . Nemojte koristiti otvoreni plamen zagrijati spremnik prije instaliranja sprej pjenu . Sprej pjena ne zahtijeva posebne uvjete skladištenja za vrijeme vrućina , jer više temperature ne utječu na iskorištenje materijala .

Kako to pretvoriti Prisilno vrući zrak se Hydronics

Prisilni sustavi za grijanje vrućeg zraka sustandard za interne kontrole okoline od industrijske revolucije . Toplina koja se proizvodi u zatvorenom zračnom peći , ili isušeno s jedne strane zgrade , se usmjerava putem rada kanala u cijeloj zgradi .

Více >