Opterećenje električne Izračun Klima uređaji

Klima uređaji mogu bitiodličan način za ostati cool tijekom ljeta , ali i usisati puno energije . To je bitno da je klima uređaj kao energetski učinkovitog moguće kako bi se spriječilo prekomjerno trošenje energije . Da biste to učinili , trebate izračunati koliko energijeklima uređaj će zahtijevati . Postoji nekoliko načina da to učinite , neke zahtijevaju stručnu pomoć za najbolji rezultat , a najmanji mogući zapisi . Prije Izračun

Prije izračuna veličinu klima uređaj trebate napraviti svoj ​​dom , kao učinkovit kao moguće . To zahtijeva brtvljenje bilo curenja oko prozora i vrata , zatvaranje otvorena područja i instaliranje hcrmctičnc čvora oko kuće . Povećanje energetske učinkovitosti u vas dom će vam omogućiti, potencijalno , odabrati manji klima uređaj .
Heat - Gain Izračun

Izračun toplinski dobitak određuje kako mnogo topline svog doma će apsorbirati tijekom vrućih zimskih mjeseci . Certificirani izvođač će koristiti izračun America Ručno J opterećenja kako bi se utvrdilo koliko topline dobiti vaš dom je vjerojatno da će se na. Nemojte koristiti izvođačima koji pokušavaju veličine jedinice bez radite bilo kakve mjere .
Mjerenje

Veličina klima uređaj , uzimajući u obzir sve prozore u kući. Stanje na prozorima igraju ulogu u tome kako energetski učinkovit su . Odredite položaj i količinu posla kanala koja je potrebna za distribuciju zraka . Kanali će usporiti raspodjelu zraka zbog trenja ovisno o tome koliko je velikadom . Kalkulatori su dostupni da se nagađanja iz ovog procesa .
BTU

britanskih termalnih jedinica ( BTU ) potrebne za pokretanje klima uređaja izračunavaju jednom sve prozore , kanali i drugi neplanirani se mjere . Prilikom odabira jedinicu s točnim BTU rejtinga za vaš dom , izaberite energetski učinkovit model s dobrim sezonske energetske učinkovitosti ocjena ( vidioca ) .

DIY izolacijske ploče na klizna vrata

Prozori i vrata suglavni izvor gubitka energije iz domova . Ako je vaša kuća ima klizna staklena vrata , možete dodati izolacije ploču u stacionarnom dijelu vrata i smanjiti vaše energije račun . Izolacija ploča ne utječe na rad kliznim dijelu vrata

Více >