Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Energetski učinkoviti Homes >> Content

Kako Sunčeva Paneli Work u dom

Kao troškove struje raste , kuće su se pretvara u slobodne izvora energije ; sunca. Ugradnjom solarnih panela na krovu , koristite li moć sunca na vlast aparate u vašem domu . Solarna energija je mnogo čišći nego energija iz ugljena ili fosilnih goriva i ispada investicija danas u višu vrijednost u vaš dom za budućnost . Ploča za ugradnju

Ploče , kojiprofesionalno solarna proizvođač instalacija na krovu , upijaju sunčeve zrake i kroz korištenje fotonaponskih ćelija , pretvoriti sunčevu energiju u električnu energiju . Trebali montirati panele na krovu iskoristiti najboljem svjetlu od sunca. Izbjegavajte ih instalirate u područjima koja se nijansu iz obližnjih stabala ili drugih objekata ; čak i samo nekoliko stanica u hladu može smanjiti proizvodnju električne energije za koliko polovici .
Power Conversion

energije iz solarnih panela uvlači u strujni krug u kući način inverter . Paneli na svoj ​​krov skupljati fotone od Sunca i pretvoriti fotone u istosmjernu. Ova vlast sada teče u pretvarač koji pretvara snagu u AC električne energije koja će u konačnici vlast svoj kućanskih aparata .
Proizvodnje energije

Ponekaddom zapravo proizvodi više energije onda treba da ga vlast . U ovom slučaju , neke kuće prodati moć natrag na lokalnoj plina i električne tvrtke instaliranjem sinkroni solarna ploča Inverter koji povezuje svoje domove i solarne energije na gradske mreže . Sadaenergija teče natrag i naprijed između kuće i električnu mrežu - ako su vlasnici imaju previšemetar će pokrenuti unatrag prodaje ga moć tvrtke , a na dane nevremena , ili ako su paneli oštećeni , imaju mogućnost korištenja izvor napajanja grad ..
troškovi

razumnu količinu vremena za svoje solarne ploče raditi je oko 30 godina . Novije ploče imaju veću snagu od energije od starijih dizajnirane ploče ipostavljanje ploča i broj njih će utjecati na količinu energije koja se pretvara u energiju za vaš dom . Trošak od svog doma solarnih panela će varirati ovisno o količini energije koju trenutno koristite , bilo poticajne planove da bi mogli imati pristup i ako vaši paneli su novi ili rabljeni .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/energy-efficient-homes/1016118939.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.