Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Energetski učinkoviti Homes >> Content

Novi Izolacijski Metode za Green Building

Nema sumnje o tome : " Green " jebuzzword u 21. stoljeću . Novi proizvodi u rasponu od hibridne automobile na solarni pogon aparata pomoći generirati više eko -friendly i eko - odgovoran kulturu , ali zelena zgrada je jedan od najambicioznijih poduzetnike da se u posljednjih nekoliko godina . Održivi zgrada poziva za učinkovito korištenje resursa , i neke nove metode izolacije za zelenu gradnju u skladu s tom filozofijom . Sprej Celuloza Insulation

Među brojnim popularnim zelenih izolacijskih materijala je sprej celuloza , koja je izrađena od recikliranog novina . Ovaj materijal može se kupiti u velikim vrećama od izolacije poduzeća . Ova izolacija metoda je relativno lako . Celuloza se raspršuje između unutarnjeg i vanjskog zida kroz crijevo visokog tlaka . Sprej celuloza je posebno učinkovit , jer to može biti pakirane u vrlo tijesno .
Blue Jean Izolacija

možete popraviti vlastitu izolaciju sa starim para traperica . Ne samo da pomaže okolišu recikliranjem , koju su također štedi novac . Trake od trapera treba pakiran kao čvrsto kao što je moguće u zidnu šupljinu . Ova metoda je dokazano da se učinkovit za visoke temperature ljeti i padove zime . Blue Jean izolacija je jedan od najboljih načina za izolaciju za ljude koji žele da se oslanjaju isključivo na vlastite resurse , a ne kupuju izvan proizvoda .
Cementa Pjena

cementna pjena može poslužiti kao izolacija za svoju zelenu gradnju . Instalacija mora biti učinjeno od strane stručnjaka , ali nakon što je to učinjeno , vi ćete imati energetski učinkovite izolacije koja je nezapaljiv i nije osjetljiv na zajedničkim domaćim invaziju insekata . Instaliranje cementnim pjene ne bi trebao biti pokušaj od strane amatera , što je ovaj materijal je lako zabrljati gore . Budući da jedobar dio vode u ovom pjene , to će trebati vremena da se temeljito osuši . Ukoliko se ne osuši prebrzo , šteta može dogoditi . Profesionalci trebaju instalirati ovaj delikatan materijal .
Rockwool

Rockwool je jedan od sve više zajedničkih zelenih izolacijskih materijala . Svoju popularnost duguje činjenici da je efikasan , eco -friendly , i nezapaljiv . Rockwool je pregorio između unutarnje i vanjske zidove s crijevom . Ona ispunjava sve male prostore , čime se osigurava da je vaš dom je uvijek dobro izoliran . Ovaj oblik izolacije trebao biti instaliran od strane profesionalnog , jer je oprema koja većina ljudi ne će biti potrebna . Rockwool prvenstveno se sastoji od čelika šljake , koja se obično reciklira .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/energy-efficient-homes/1016119201.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.