Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Energetski učinkoviti Homes >> Content

Kako dodati podgledna OTVORI

podgledna otvori pomoći da se poveća protok zraka u vašem domu potkrovlju . Povećan protok zraka će pomoći da se eliminiraju pregrijao u potkrovlju , koji se može uštedjeti novac na svojim računima za hlađenje . Drveni soffits lako se može rezati instalirati podgledom otvore . Ako su vaši soffits od drugog materijala , to je najbolje konzultirati pomoć professional.Things morat ćete
Svjetiljka
Rukavice
naocale Pretraživati ​​Long - rukava
Uzimanje podgledna oduška Pretraživati ​​traka mjera Screenshot Jig vidio Srpski Eksterijer katranizirati
katranizirati pištolj Screenshot Vijci
odvijač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Idite u tavan sa svjetiljkom . Premjestiti bilo koji materijal koji će ometati protok zraka od strane strehe iznad mjesta gdje će biti smješten otvori . Nosite rukavice , naočale i duge rukave , dok se kreće izolaciju .
2

Outline oduška izrez područje na podgledna ploči koja se nalazi izvan kuće . Središte izrez područje pa su strane podjednako su smješteni između pojas i kuće . Outline izrez prostor tako da će biti 1/4-inch manja onda oduška na sve strane .
3

Izrežite duž konture s ubodnom stvoriti izrez za ventilaciju . < br >
4

ići van , gdjeje izrez . Dodaj kapljicu zatvaranje pukotine na vent je prirubnicu . Umetnite oduška u izrez . Pričvrstite ugla oduška donja površina luka s vijcima .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/energy-efficient-homes/1016119205.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.