Kako koristiti dignut izolaciju staklenom vunom

Vaš dom gubi 25 posto svoje topline kroz strop . Dodaj stakloplastike izolaciju na potkrovlju tako da puše u odnosu na postojeće izolacije . To je jedan od najučinkovitijih načina da se smanji svoje račune za grijanje i hlađenje , jerprostor je lako dostupna i stakloplastike je jeftin . Fiberglass labave - fill izolacija ima približnu R-vrijednost po inču od 3.0 . Da bi se odredio točan iznos izolacije za vaše potkrovlje potražite u odjeljku resurs za link na Odjelu za energiju calculator.Things morat ćete
Izolacija puhala
Fan vrtnim grabljama
Vladar

Prikaži više uputa Screenshot
1

Pregledajte svoje potkrovlje je podgledna ventilacije pregrade kako bi bili sigurni da su dovoljno dugo da proširi prošlosti novu razinu izolacije . Te pregrade su instalirani gdjepodgledna sastaje s krova i obično su drvo ili stiropor . Oni omogućuju cirkulaciju zraka kroz donja površina luka i na tavanskog prostora . To je važno za uklanjanje vlage i održavati temperaturu tavan zatvoriti na vanjsku temperaturu . Ako otvore pregrade nisu dovoljno dugo , morate ih produljiti prije dodavanja pregorjeli - u izolaciju .
2

Postavite izolacije puhala tako da puhala je cijev može doći cijeli tavanskog prostora . Ako je potrebno da ga instalirati unutar kuće , štite tepiha i osobne stvari iz prašine s slikarevih deke . Puhalo proizvodi puno prašine .
3

Carry ventilatora cijev na najudaljenijem kutu potkrovlja . Korak samo na grede da bi se izbjeglo slučajno pada kroz strop .
4

Uključite izolacije puhala uz pomoć asistenta i početi punjenje spremnik sa torbama labave - ispuniti stakloplastike .

5

Nanesite stakloplastike do željene dubine oko tavanskog prostora . Počnite raditi oko vanjskim rubovima i raditi svoj ​​put natrag do pristupne grotlo . Time će se izbjeći raditi svoj ​​put u kut .
6

Provjerite dubinu izolacije s vladarom s vremena na vrijeme . Ako dijelovi izolacije neujednačena , lagano ga širiti okolo s vrtnim grabljama . Izbjegavajte sažimanje izolaciju ; time se smanjuje njegova učinkovitost .

Najbolji početak Radiant Barrier folije

Homes steknu toplinu kroz provođenje, konvekcija i zračenje . Provođenje je kada zrak dodiruje toplije površine kao što su krov i grije . Konvekcija jekretanje toplih i hladnih zračnih jastuka što struji zrak . Radiant prepreke su dizajnirani za kont

Více >