Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Energetski učinkoviti Homes >> Content

Sprej - Na Potkrovlje Insulation Opcije

Prije završetka svoj tavan , uzmite u obzir svoje izolacije potrebe . Vaš lokalni pravilnik može zahtijevati minimalne vrijednosti izolacije za svod i ravne stropove . Osim toga , vaše potkrovlje struktura može ograničiti vašu sposobnost da se kombiniraju izolaciju s rasvjetom i električne svjetiljke . Morate stvoriti plan koji rješava sve primjenjive građevinskim propisima i zahtjevima programa za svoje potkrovlje . Tek tada možete napraviti svoj izbor između različitih vrsta zatvorenog i otvorenog ćeliji sprej - na tavansku izolaciju . Uvod u Izolacija

Sve izolacija je osmišljen kako bi se spriječilo toplinska kondukcijom i konvekcijom . Sve izolacija je dao R vrijednost po jedinici debljine . Vrijednosti se kreću od nule za neizoliranih metala ili zidove na više od pet za toplinske batts i ekstrudiranih polistirena . Svaka vrsta izolacije ima dizajn ograničenja specifične uputama proizvođača instalacije, mjerilima učinka i jamstvom . Osim toga , svaka vrsta izolacije ima para i karakteristike zraka barijera koje treba uzeti u obzir od strane dizajnera ili izvođač planira svoj ​​tavan projekt .

Uvod u sprej - Na Izolacija
< p > sprej - na izolacija je dizajniran za tavanske izolacije primjene zbog svojih visokih R vrijednosti i njegovu sposobnost da se prilagode i popuniti nepravilnog oblika karijesa . Sprej na izolacija dolazi u rasponu od niske i visoke širi pjene , može biti otvorena ili zatvorena stanica i sastoji se od nekoliko kemikalija . Raspršivanjem na krute poliuretanske pjene sastoji od poliola i izocijanata . Različita svojstva pjene ovisi o kemijskoj omjeru mješavine, temperatura , primjene i drugih faktora . Pjena kemijski reagira na mjestu tijekom primjene stvaranje topline i širi popuniti sve praznine i uglovima .
Zatvoreno Cell sprej - Na Izolacija

stanica izolacija Zatvorena je dizajnirana za izolaciju i krovište . Gustoća za izolaciju od 1,5 do 2 kilograma kubičnom metru za zidove i stropove i 2-3 funti po kubičnom metru za krovište . Zatvorena stanica izolacija širi 30 puta od svog tekućeg volumena do čvrstog volumena na instalacije aplikacije , a može se primijeniti od strane iskusnog instalatera na debljinu od 1/2 inča po prolazu ili više . Zatvorena stanica pjene kombiniraju svojstva pare i vlage , zraka i vode barijera , i izolacije , sve u jednom . Zatvorena stanica izolacija održava veću vrijednost nego R otvorena stanica izolacije , jerkemijska reakcija formira mjehurića koji su zarobljeni po svojoj kvaliteti izolacijskog . Zatvorena stanica izolacija je vodonepropusna .
Otvoreno Cell sprej - Na Izolacija

Otvorena stanica spray -on izolacija je zamišljen kao jedini izolacije i ne osigurava zaštita od vlage . Tijekom primjene , voda je pjenilo . Gustoća stanica izolacije otvorenom je nešto manje od 1/2 kilograma po kubičnom stopala i širi više od 100 puta od tekućine do čvrstog volumena . Višak , jednom izliječiti , obrezuje u ravnini s okvirom i odbačena . Otvorena stanica izolacija koristi mjehurića zarobljen zrak kao izolator za razliku od zarobljen plin stanica izolacije zatvorene . Imajte na umu da se otvoreno stanica izolacija može biti oštećen kompresijom nakon instalacije . Otvorena stanica izolacija nije vodonepropusna i općenito će zahtijevati barijeru vodene pare .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/energy-efficient-homes/1016119313.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.