Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Vanjski pregradnja >> Content

Što je T11 drvo prilaženje

? Šperploče i druge komprimirane drvo prilaženje proizvodi sujeftin način da se rukavac otvorenom zgrade, drvarnicu i druge projekte . T1 - 11 , ponekad označeni kao T111 i T1 jeprimjer jedne od mnogih takvih drvo prilaženje proizvoda . ' T ' u T1 stoji za " teksturom ", što upućuje na utore ili kanala reže na sporedni kolosjek . Svojstva

T1 - 11 jedrvo prilaženje proizvod izrađen od iverice , kompoziciju od drva ili Iverice , koja jeslojevita ploča izrađena od komprimiranog iverja . Ako tretirana kemikalijama koje se bore propadanja i truleži ,sporedni kolosijek će biti navedeno kao obrađenog drva prilaženje proizvoda - važan uvjet za vanjsku upotrebu . Međutim , ovaj zapis ne značišperploča prilaženje je vodootporan i na taj način slika se preporuča za najbolje rezultate . Zajednički debljina za T1 - 11 ploča sadrži 5/8 i 19/32 inča .
Styles

T1 - 11 prilaženje je šperploča prilaženje s paralelnih žljebova po površini . Grooves su kanali izrezati na ploči stvoriti izgled raznih drvo prilaženje stilova , kao što su shiplap , klapa i dasaka . Utori stvaraju prema određenom širine i navedeno u specifikacijama rada proizvoda . Na primjer , kanali izrađeni svakih osam inča nazivaju osam inča na sredini ili OC . Ploče su veličine na četiri do osam ili četiri do devet metara i izolirani su na licu mjesta kako bi odgovarao građevinske potrebe . Završi teksture su ispočetka brusiti , grubo piljene i običan . Lap stil T1 - 11 može se naručiti s Beveled ili četvornih rubova .

Materijali korišteni

Southern bor jepopularan izbor za T1 - 11 sporedni kolosjek . Cedar , Douglas - jele i sekvoje također se koriste za stvaranje sporedni kolosijek . Mješavina tih i drugih vrsta drva može se naći u T1 - 11 Iverice sporedni kolosjek .
Instalacija

Ispravna instalacija T1 - 11 je potrebno kako bi se spriječilo delaminaciju i pogoršanje drva . T1 - 11 mora biti bljeskale i zapečaćen sa vremenskim prema specifikacijama proizvođača . Neispravna montaža može poništiti ili jamstvo koji se isporučuje s proizvodom . Projektiran Wood Association preporučuje slikanje sve slijepe i izložene rubove prilaženje i štiteći sve izložene površine , dok je u izgradnji pomoću plastičnu foliju ili druga sredstva da bi T1 - 11 suhom do dovršetka instalacije .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1016119453.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.