Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Vanjski pregradnja >> Content

Kako zamijeniti trulo drvo rogova

trulo drvo rogovi u krovu suozbiljan problem . Obično , što možete vidjeti na trulo drvo je samo dio problema - to je ono što se ne može vidjeti ispod površine drveta koje može bitiglavni problem . Drvo truljenje iznutra prema van ugrožava strukturni integritet grede . Kada popravak više nijeopcija , krov rogovi mora biti zamijenjen . Ovaj projekt zahtijeva dva dijela . Prvo , uklonite trulo drvo , a zatim ga zamijeniti s novim rafters.Things što vam je potrebno
ČIZEL Screenshot Klin Screenshot kantu za smeće
Mjerna vrpca
Kadriranje drvo
4 daske , 2 - by - 4
cirkular
Drill
vijke
Wood kitom
kist
Prikazati više uputa Screenshot
1

uklonitiistrunuo drvo s dlijetom i Klin . Trulo drvo će doći daleko lakše . Bacite drvo u kontejneru za smeće kao što rade da bičišćenje lakšim .
2

Izmjerite duljinu okvirnu drva potrebna s mjernoj traci . Akocijela Rafter je trulo , koristite duljinu druge grede kako bi dobili svoj mjerenje . Ako je samo dio grede je bio loš , mjeriti prazninu u dobrom drva .
3

Izrežite kadriranja drva da stane s kružnom pilom . Nemojte žuriti drvo kroz pile ; ga polako hraniti .
4

Cut sestrinske zajednice , ako je potrebno , s kružnom pilom . Ako je samo dio grede je trulo , trebat će vam četiri daske za ulazak u drvo zajedno . Izrežite četiri komada iz 2 - by - 4 tako da se svakanoga u dužinu .
5

Screw nove grede na mjestu . Ako mijenjate cijeli Rafter , vijak dolje u drvo kroz gornje i donje grede . Ako zamjene dijela grede , spojite jedan kraj svake sestra brodu kroz postojeće grede . Namjestite Rafter svoje mjesto među bokovima i vijak kroz sestrinskih zajednice u na grede . Ponovite s druge strane .
6

Seal drvo s vodootpornim drva za brtvljenje kako bi se spriječilo buduće štete . Boja brtvila na s kistom .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1016119495.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.