Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Vanjski pregradnja >> Content

Što kupiti izgraditi trijem

trijem može dodati šarm i vrijednost u vaš dom . To može bitidivno mjesto za sjesti i uživati ​​u prirodi . Međutim , izgradnja trijem jeopsežnog projekta , pa Kvalitetna priprema je ključ . Više organiziranih ste u kupnju svoje materijale ,lakše zgrada vaš trijem će biti . Zaklada Materijali

Da bi se osiguralo da trijem je strukturalno stabilan , morat ćete kupiti temelj cijevi, cement i pijesak . Također ćete morati imati vodu na ruke za miješanje s cementom . Trebat će vam lopatu za kopanje rupe , prevozio transport prljavštine i kante za miješanje cementa .
Drvo i Hardware

Za kupnju hardvera i daska, što će morati konzultirati vaša zgrada planira naći preporučene veličine . Morat ćete kupiti čavala i vijaka po uputama . Također ćete morati kupiti drvo tlaka liječenih i vrt brodski odbor u skladu sa svojim planovima . Trijem veličina i dizajna razlikuju , tako da slijedi preporuke o svojim planovima za izgradnju pomoći će vam kupiti točnu količinu materijala .

Električni alati

Hoćete trebate kupiti cirkular s noževima za rezanje drvo dimenzijama navedenim u svojim planovima . Također ćete morati kupiti bušilicu . Zajedno sa svojim drill , trebat će vam bita u različitim veličinama kako bi osigurali vijke u vašem trijemu .
Ostali pribor

Morat ćete imati razna pomagala na ruku , kao što su olovke , papira , udjela , kredom liniju i trakom mjeru do iskolčenja dimenzijama trijemu prije izgradnje . Kupi footing stezaljke kadriranje strukturu trijema . Također ćete morati dobiti građevinsku dozvolu iz vaše lokalne samouprave prije nego što počnete .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1016119563.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.