Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kamini >> Content

MožeKamin dimnih Imati Bend u njega ?

Kamin gripa se namjerava osigurati dotok kisika za pomoć izgaranje i odljev dimova i plinova . Obje od tih ciljeva su najbolje postiže kroz dimnjak koji se uzdiže ravno iz kamina . Kad stvarnost svog doma u arhitekturi zahtijevaju izgradnju zavoja u vaš dimnjak , pokušaj da se izbjegne bilo nagib , ili nadoknaditi , od 45 stupnjeva ili više . Učinkovito ispušnih od nusprodukata

toplijihtemperatura unutar dimnjaka , učinkovitije plinovi će se provoditi i izvan kuće . Dakle , kamin gripa treba izgraditi kako bi se povećala unutarnje temperature . Od nehrđajućeg čelika ,izvrsna toplinska dirigent , ječest izbor za dimnjake i dimovodnim cijevima . Glina i beton su alternativne opcije . Dimnih dizajn također ima utjecaj na učinkovitost dimnih . Koljena , ili offseta , u dimnjak može usporiti stalan odljev plinova . Oni također ometa protok kisika kroz dimnjak na vatru .

Dimnih Bend nedostaci

Lukovi u kamin dimnjak ne samo ometati dotok kisika i odljeva sporednih proizvoda , oni se također mogu napraviti kamina teže očistiti , kao čađa i kreozot može prikupiti na offset bodova . Također je lakše za održavanje osobi , ili dimnjačar , vidjeti u dimnjak i do kamina i identificirati probleme , akodimnih pohvaliti ni zavoja . Nadalje , to je skuplji za instalaciju dimnjak koji uključuje padinama , što su izgradnja offseta u dizajnu treba vremena i stručnosti .
Prihvatljivi Angles

Pomaci ugrađeni u dimnjak treba biti što plitko - i što manje - što je više moguće . Kutovi do 30 stupnjeva su lakše primiti od kutova od 45 stupnjeva . Ako možete zadovoljiti svoje pomaknute zahtjeve izgradnjom dvije padine 15 stupnjeva svaki, tolikobolje .

Building offseta

Dimnjak proizvođači obično objavljuju pomak ljestvice dati instalatere potpune informacije o tome koliko cijevi je potrebno izgraditiodmakom od 15 ili 30 stupnjeva . Varijable uključuju promjer dimnjaka i udaljenosti između padina namjeravate stvoriti . Možete nadoknaditi stvaranju odmaka povećanjem promjera dimnjaka . Downside da ove tehnike je dašira dimnih dovodi do sporijeg protoka plinova iz vatre .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1016029036.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.